Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen .de akkorát hogy megszorujon bennne- és aztán elméletileg jön ki a csavar.
uez van nekünk is csak figyelj mert elég hamar elbaszható a menet rajta.... és jah ezzel ki tod tekerni
Furjak 1 lukat a bentmaradó csavarba, és akkor evvel hajtsam majd ki ?
mi ez a kép amit betettél? én nem látok csak 1 vonalat....
www.biker-word.hu szerviztechnika résznél találsz ilyen kihajtot 1800 ft
ez mind ?
És valami neve van ennek a balmenetes szerszámnak? Mert google most nem a barátom....
nekem most 46-os van majd ha elkopik ráérsz tenni kisebbet, hosszabb a sebesség vmivel azért jobb
KTM ekkora márka akkor az anyag minöségre oda figyelhetek volna.nekem az alján van egy imbuszkulcsos csavar az van oda abban is egy szürö van.van ilyen balmenetes csavar kihajtó baumaxban is látam 3000ft több méret van a dobozban
jó az 50-es is nem veszek akkor kisebbet
nem tom de faternak van olyan kis fúróhegye amivel meg lehetne fúrni, utána meg egy ellentétes kis szárat belehajtani amivel ki tod csavarni......mi így cstuk bár nem volt ilyen kicsi a lyuk, de lehet van a készletben ilyen kis fej is........

múltkor az olajleeresztő csavarom nyalódott el teljesen 13as kulcs forgott rajta.......volt vele szopás.....
A mai olajcserém elmaradt, vagyis félbe szakadt, mint az olajszűrő csavarja is
Hogyan lehetne kivadászni belőle a bennmaradó csavart ? Van rá valami spéci szerszám vagy balmenetes ketyere ?
PLS HELP
nekem volt hátul 52 is.... nem gáz az ha neked így megfelel nem kell azt cserélni......
45-ös......
Úgy tudom hogy gyárilag 45-ös fogaskerékkel szerelik az első meg asszem 15-ös
Jaja ez még a nagyon elsőszériás 520SX lehet!Jó gép az csak azt a lámpát rugd le róla mert az ocsmány
450 exc-n mekkora lánckerék van hátul gyárilag? enyémen 50 fogas az gáz?
Ez 520 SX inkább...
na összeállt a szerkezet,hát mit mondjak elég buta gép
kapott uj fötengely csapágyakat,kerékcsapágyat,hásto telo csapágyat,uj hajtókart(Prox) uj dugót(wössner),exc gyujtást,láncszettet,iridiumos ngk gyertyát.

igy már egész használható lett
majd holnap teszek fel vidit,azért van feeling ebbe a 2 TAKT-ba

mennyit ill hogy célszerű járatni?
köszi
Na ma reggel megvettem a vasat:D
http://sportmotor.hu/motoros_k...
itt a link meg lehet kuksolni meg komikat írni ha tetszik ha nem:)
Hali!
Érdekelne a géped. Csak 96-os 300-as sx-hez alkatrészellátás milyen?:O Vagy milyen árban vannak az alkatrészek? Te honnan szerezted be őket? Válaszodat előre is köszi.
Csak megtanulok gépelni is majd egyszer...