Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia kornel!
magamnak epitettem, meg tavaly kezdtem el...
Csak kozben kikoltoztem Irorszagba, de ezt mar tudod...szoval ugy keszult hogy nekem lesz, nem eladasra...de 7000 km-re nehezen tudok hazajarni hetvegenkent motorozni...
hallo eladod a gepet?hmmm mert?
Sziasztok,

Bocs az off-ért, de ha esetleg valakinek valakijét érdekli:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
nem adod el nekem külön a kapcsolót és a hozzá való kábelt?
még filozok rajta,van egy másik jó vétel,90ért,ahhoz nem kell átalakito,meg van hozzá ktm-hez való fék adapter is,még megálmodom mi legyen
GD, kérlek nézz üvegnek...ne is láss meg, ne is szólj hozzám...stb
Nekem fáj a fogam azt' mégis Te vagy morcos?
kerékkel mi a placc ?
Te, pöcsköszörű...addig szórakozol, míg seggbeduglak egy dugós puskával, és meghúzom a ravaszt...
Mint legolcsóbb javítási megoldás
Van egy titán Akrapovic rendszerem, ha esetleg érdekel...
Estét mindenkinek.
Ismét problem:
A hétvégén motorozgattam sajnos összeakadtam egy kollégával.
Szarul néztünk ki a porban hemperegve
Eltört két bordám kék-zöld vagyok kovályog a fejem .
ÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚ nagyon fáj mindenem .
De ez tulajdonképpen ez mellékes.Táltos paripám kissé megfáradt.
A kormányról leszakadt ez-az de azok könnyen és viszonylag olcsón potolható dolgok.A kipufogó könyök is megsérült sajnos.
SXF 250 2007.
Kérdés lehet-e javítani? hol és mennyi?
Aki tud kérem segítsen .
Eladnám Akrapovic Józsefemet..

Dual- 640es egyik fele.
szükitő,igazolás,doboz,minden megvan hozzá.
Nemrég lett ujratömve(Hebo tömöanyaggal) meg csináltattam hozzá egy összekötöt is,igy jó a régi 620/640-esre is...
megtartanám,de sztem a köv gép(ha lesz)640es lesz,és akkor kellene hozzá még 1

ár:70.000(50volt a kipuff+10 hebo + 10 összekötö)
nekem is ilyen van, ilyesmi is lenne a jó,
Hát nekem bevan repedve elég szépen és nem is működik, meglett mérve műszerrel hogy világitana ha jólenne a kijelzője
sikerült életre keltenem a km órámat ezer köszönet dani
Amúgy nekem van egy eladó, ha érdekel. A kijelzője van berepedve meg a tokja, de amúgy működőképes, szóval ha rá tudjátok gyógyítani a ti kijelzőtöket ennek a belére, akkor jó lesz
jah ez lemaradt,,,,,,,,,
38 ezer a KM óra!
Vagy ez, amit még BUGIC tanácsolt, vagy bicaj km óra
http://www.chilli-x.com/DRC-Le...
egy új km óra mennyibe kerül? Hát én 2 forrásból is tudom mondani h a gyári km óra 93-95 ezer FT. Ócsánál van a régebbi fajta ( 23 ezer FT)
És kifújt.
Ócsa féle: http://www.ktm-ocsa.hu/kiegesz...
estét mindenkinek!Vki tudna javasolni valami jó ötletet mit csjak ezzel a kábellel? Nem kaarom ragasztgatni mert már volt eleget. Nem mér az óra most csak össz km-et és üzemórát!Mennyi 1 ilyen újonnan?KÖSZI
Vaszka mint már mondtam ezek verseny motorok,szóval nem is értem miért lepődsz meg ezen MO-n a legtöbb ilyen EXC-t már úgy veszed meg használtan hogy versenyeztek vele!1év alatt simán ki lehet nyírni akármekkora versenyendurót és nem csak KTM-et hanem az összes hasonló típust!Ezért is mondom hogy ha négyütemet akarsz akkor millió alatt ne is keress!Lehet hozzá szerencséd de rá is tudsz baszni.Költséges egy móka ez a terepmotorozás Aki biztosabbra akar menni az vesz egy XR-t vagy egy DRZ-t azt azzal motorozik!
Nekem van egy világítás kapcsolóm olyan CEV-es vagy miapöcs márka!Kicsit szét van esve de lehet hogy javítható ha kell ingyé odaadom!
benne van a másik felén hogy ktm...nem festve,hanem szépen belemélyítve...
Ez egy sima Braking nyereg adapterrel...Nem Powerpartsos, hanem egyszerű Braking, ami adapterrel bármire felszerelhető szinte...

Az a motor egy 85 SXS KTM volt, aminek nincs SM változata, így egy épített motor volt.