Minek ahhoz másik főtengely?
Ha nincs pénzed új hajtókarszettre, lehet olyat is csinálni hogy nagyobbra munkálni az alsó szemet és túlméretes csapot tenni bele...van még pár öreg szaki akik foglalkoznak ilyesmivel...
de a dugóm az beszarás. zsír újnak néz ki
semmi mást nem kell cserélni elvileg csak a főtengelyt. amin valószinüleg csak egy hajtókar csere lesz csináltatva. Első árajánlat valami utángyártott cuccra : 33 ezer.
Szia !Én a Viktor faterja vagyok ,olvashatod,hogy a fiam is aktívan érdeklődik minden írányban.A napokban vásároltam neki 1 EXC .(rendszámost )pontosan olyan megfontolásból amin te is töprengsz!Olvastam,hogy helyileg hol laksz talán 20km a távólság köztünk, ha az M9 nézem.A helyi viszonyok kb. ugyan azok.A lényeg,míg eljutsz egy számodra szimpi terepre a közutat is ígénybe kell venned,a válasz adott ,rendszámos! Téged is ismernek sokan, és ha rendszám nélkűlivel "tépsz" hamar kivesznek a sorból.A KTM nagyon klassz ,és szép moci,hamar ismert lesz az ember,mi is ezért döntöttünk a rendszámos mellett.A hozzászólásokból rájössz,hogy kik a tapasztaltak keresd őket kérdéseddel,én is így tettem mível mi is kezdők vagyunk,ídáig mindenki megértően ,és segítően válaszólt.Jó közösség alkotja-e tábort!
ha lesz lóvé veszem meg a hajtókart és kész.
most amugy sincs kedvem foglalkozni vele. kibaszom az árokba nőjje át a csalán
Ha nincs pénzed új hajtókarszettre, lehet olyat is csinálni hogy nagyobbra munkálni az alsó szemet és túlméretes csapot tenni bele...van még pár öreg szaki akik foglalkoznak ilyesmivel...
semmi mást nem kell cserélni elvileg csak a főtengelyt. amin valószinüleg csak egy hajtókar csere lesz csináltatva. Első árajánlat valami utángyártott cuccra : 33 ezer.
csak nem volt mostanában időm foglalkozni vele egészségügyi okok miatt amit láttál sm fórumban is...
ugyhogy nem is nagyon kerestem.
Valaki tud ilyen tükröt a motorra? ------- http://vimeo.com/2955685