Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek már szét lettek dumálva lentebb illetve a többi narancsos fórumon , Én egy jó szerelőt keresnék helyedben , de persze majd a nagyok tanácsaival sok szerencsét a barkácsoláshoz vagy a precíz szereléshez ( bocs ez nem oktatás , széles utat ! )
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem abba segiteni hogy milyne méretü csapágyak kellenek egy EXC 450 be 2003 as évjárat és milyen méretü szimeringek?
És ha valaki szedte szét az elsö teleszkopját az az segithetne egy kicsit hogy hogy fogjak neki!
Köszi szépen!
ha valakinek lenne ilyen adapter 320 as tárcsához és megválna tőle én átt venném
engem érdekelne,dobsz egy számot lécci?

köszi
nah majd az új gépet mutasd be........ de am miféle sztájl érdekel?
jaaa
hosszú, te meg rövid vagy hozzá
sztájcséngdzs vagy hogymondják. ilyen stílusváltás
motorkerékpár
milyen gép?
nem kell a gép?
duke620 Petya (?) elérhetősége kéne nekem
jaj ez már volt tavaly szegeden , asszem gyöngyös mellöl jött még fehér idomokkal , a kerekek nem aluk , amúgy 3 kiló körül vették és valahogy igy 4 körül vitték innét tovább
Valakinek nem kell? 32-es FM nadrág és KTM-es Cemoto mez L-es, teljesen új mindkettő. Egyben 9000 Ft
Például.
aham,és az miben más mint a normál?jobban veszi a fordulatot?
Flat CR. A CR gondolom cross akar lenni, a flat meg a lapos síktolattyúra utal.
az FCR mit jelent konkrétan?
Dellortoval...enyimen meg FCR volt ugyebár...
Én már csak ilyen extrém figura vagyok...
Üdv Mindenki!

Putoline olajról mi a vélemény? Tudom a motorex a hivatalos olaj, de kezd velük elszaladni a ló ár szempontjából!
am ugy néz ki lesz egy SX(S) 250-es gyujtásom,nem tudod véletlenül elpasszolni vkinek?

szereztem EXC250-est,igy végre lesz világitásom meg minden franc...
nekem is olyan 6-7körül evett normáltempoban,ha huztam akkor betolta a 10et is...

kiváncsi leszek hogy a 250es mennyit fog enni,gondolom power felett rengeteget...
De arra nem is gondolsz, hogy mindig te vagy az, aki extrém storykat, és adatokat ad elő? Én normál tempóban haladva, 6-6,5 litert etettem meg...és nem kell a Petyát kérdeznem...
nekem a 400as eszik 6-7 körül...de hát ugye én jobban húzom neki és ráadásul dellorto....
Kérdezd meg Petyát hogy az ő 625-öse mennyit fogyasztott, tudom hogy nekem úgyse hiszel el semmit amit mondok...