Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hüvelyezve volt, de a szerelő azt mondta hogy 1000km
de ezt sokallom azé kérdeztem meg
Igen. Miért, szerinted a versenyzők, akik annak idején a 125-ösökben 4-5 üó-ként dugót cseréltek, azok utána járatták a gépet?
Amúgy a henger az mennyire és hogyan "új"? Gyári vagy perselyezett vagy micsoda?
? ez komoly ?
Nem kell járatni.
helló
van egy ktm exc-és új dugó hender minden van benne és hány km-ert kell járatni vertex dugó van benne és 125-ös
Olvasd el a 7124-es Hozzászólásom!Úgy tudom az autósboltokban is kereskedők dolgoznak és ők is adóznak
elég fura sárgában,de nekem tetszik
a kereskedőnek nem csak a szorzója magas de sajnos az utána fizetendő adója is ezért ráterheli a vevőre..
Helló. exc 520-ról tapasztalatok?
Hello!

Hajtókart (a könyv szerint) xy üzemóránként/km-enként cserélni "kellene". De viszont ha nem cserélem ki és marad a régi, akkor a régi hajtókaron ha megnézem, akkor lehet látni valami jelet, hogy cserére érett? Vagy majd akkor veszem észre ha kikönyökölt a blokkból?
Köszi mindkettőtöknek Heh komoly az eladó?Havert küldöm mert ő a nagy BP járó Én utálok bemenni Pestre még motorral is
előtte csörögjetek oda, nem nagyon van nekik raktáron literesnél nagyobb kiszerelés...
meg ha teheted menj személyesen, olyan forma gyereket ritkán látni mint aki a boltba van...
Nincs semmi gond ezzel, én is segíteni próbáltam és te is
ja most beleszóltam a bizniszbe? bocsi...
oksa, szívesen látlak
Köszi a címet!Ez még közel is van havernak.Szólok akkor neki hogy hozzon egy 4lityist.Köszi Beb azért hogy utána néztél !Megigérem ha felétek járok beugrok hozzátok valami kütyüért
Idén 2x emeltek árat, de 3 évig semmi emelés nem volt(hogy azelőtt, hogyan alakult az nem tudom, mert akkor nyitottunk)
Ez full a 10%, ennyit enged meg a forgalmazó +-ba
De szerintem az a 210.- a BUGIC esetedben nem oszt nem szoroz, de ha gondolod odaadom én is ennyiért, ezen nem fogunk összeveszni
Ugyeugye? Kár hogy kevesen mondják
de most nézem csak 16000?!
ha jól emlékszem tavaly még 13500 körül vettem.... jól felment ennek is az ára....
tök igazad van.
hogy te mekkora, de mekkora...
Te is jöttél mégse vettél semmit
szeva, én itt szoktam venni: bede, most pont akciózzák az olajakat
CROSS POWER 4T 10W60 1L 4 320 Ft
CROSS POWER 4T 10W60 4L 16 290 Ft
Élsz még,kikköcsi?
jól érzed, régen nekem is volt egy kis boltom, ugyanezt éreztem és el is nyomtak a multik.