Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ilyne nincs ez kamu annak fixnek kell lennie ! tehát vedd le csomagold be és küld el nekem ez enyémre jó lesz!

am
úgy totális fasza ! pár milit mozognia kell hogy ne feszüljön a betétek között !
Sziasztok.
Hallottam mostanság olyan motorról, hogy CPI és utána néztem a neten.1-2 helyen azt találtam hogy Ktm CPI, azaz a Ktm gyártja. Kicsit furcsálom a dolgot.Ez igaz?
Sziasztok.
Szevasztok!Kezdö forumos és kezdö KTM tulaj vok !Van 1 '05-ös 640 lc4-esem.Lenne 1 kérdésem,remélem tudtok rá válaszolni---létezik-e olyan elsö "verseny"féktárcsa amelyik furaton csappal van rögzitve és van 3-4 mm mozgása a tárcsának!tehát az elsö tárcsa nem fix!szabad annak mozognia?Nekem azt mondták h ennek a "verseny"féktárcsának lehet.Segitségeteket elöre is köszi
Sziasztok. Berugókart keresek 2003 as SX450 hez. Ha valaki tud segiteni megköszönném.
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni? Lenne nekem egy Ktm Gs 125ösöm és a berugótengelyhez kellene nekem egy visszahúzó rugó!? Ha valaki tudna segíteni megköszönném Üdv!
"Dakar" szétesik lassan....
Reggelt. http://www.vezess.hu/dakar/bed... már ittis kezdődik
nekem van de nem szeretnek megvalni tole, am a ktmbe van 15 e korul :S
holnap megnézem neked de nemhiszem hogy ki tudod húzni a helyéről
TE Laci,ha már így széjjel van a géped,meg tudnád mondani nekem,hogy a kuplungcsapágyat(ami a blokkfél és a kuplung tengelye között van) azt ki lehet e cserélni anélkül,hogy szétkapnám a blokkot.
az enyémbe "még" golyóscsapágy van és Petya( duke620) tanácsolta,hogy cseréljem ki hengergörgősre,mert ez könnyen beszarhat...de ha szét kell bombázni a blokkot,akkor megb*ssza az anyját...
amúgy nem zörög meg semmi,de ha könnyedén ki lehet cserélni,akkor következő olajcserénél megütöm,hátha kitudja...
na köszi a segítséget!
semmi extra csak hajtókar csapágy
Giraffe!

szétszedettem a gépet,és kéne bele egy hajtókar,meg dugo...
Milyen hajtókart érdemes venni?ugy hallottam hogy az utángyártott és a gyári között nincs nagy árkülönbség...

köszi
4.25 -ős felnire 150-60-17 es gumi való.Sokkal könnyebben dönthető,fordulékonyabb a gép.Utcára meg utcai gumit tegyél !
hu man mi a gaz?orvosolhato?
ezt jól felboncoltad ombre. mi a baja? ja várjá tudom: elromlott
ha én laca akkor nem a legfényesebb a hejzet
Hello hogy vagy?mi a helyzet brada?mar csak 54nap!
hallo mindenkinel laca milyen ktm?
ja tényleg, bocsi.

nagymatel@freemail.hu
Sziasztok!
az volna a kérdésem,hogy a 2002körüli 640 Prestige supermotora ha fölteszek hátra egy 165ös slicket,annak nem fogja e lezabálni a szélét a lánc(4,25"ös gyári felniméret és a könyvében 160/60as gumit írnak neki el)?
KTMWorld.com online alkatrészkatalógusban meg tudod nézni Te is...
Kicsit könnyebb lenne ha legalább neked publikus volna valami elérhetőséged...
oks..
Bocsi, holnap viszem Pestre, ha nem kel el, akkor holnap beírom ide a számomat.
Köszi szépen! csapágy méretekröl és szimering méretekröl nem tudsz valamit?