Sziasztok.
Hallottam mostanság olyan motorról, hogy CPI és utána néztem a neten.1-2 helyen azt találtam hogy Ktm CPI, azaz a Ktm gyártja. Kicsit furcsálom a dolgot.Ez igaz?
Sziasztok.
Szevasztok!Kezdö forumos és kezdö KTM tulaj vok !Van 1 '05-ös 640 lc4-esem.Lenne 1 kérdésem,remélem tudtok rá válaszolni---létezik-e olyan elsö "verseny"féktárcsa amelyik furaton csappal van rögzitve és van 3-4 mm mozgása a tárcsának!tehát az elsö tárcsa nem fix!szabad annak mozognia?Nekem azt mondták h ennek a "verseny"féktárcsának lehet.Segitségeteket elöre is köszi
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni? Lenne nekem egy Ktm Gs 125ösöm és a berugótengelyhez kellene nekem egy visszahúzó rugó!? Ha valaki tudna segíteni megköszönném Üdv!
TE Laci,ha már így széjjel van a géped,meg tudnád mondani nekem,hogy a kuplungcsapágyat(ami a blokkfél és a kuplung tengelye között van) azt ki lehet e cserélni anélkül,hogy szétkapnám a blokkot.
az enyémbe "még" golyóscsapágy van és Petya( duke620) tanácsolta,hogy cseréljem ki hengergörgősre,mert ez könnyen beszarhat...de ha szét kell bombázni a blokkot,akkor megb*ssza az anyját...
amúgy nem zörög meg semmi,de ha könnyedén ki lehet cserélni,akkor következő olajcserénél megütöm,hátha kitudja...
na köszi a segítséget!
szétszedettem a gépet,és kéne bele egy hajtókar,meg dugo...
Milyen hajtókart érdemes venni?ugy hallottam hogy az utángyártott és a gyári között nincs nagy árkülönbség...
Sziasztok!
az volna a kérdésem,hogy a 2002körüli 640 Prestige supermotora ha fölteszek hátra egy 165ös slicket,annak nem fogja e lezabálni a szélét a lánc(4,25"ös gyári felniméret és a könyvében 160/60as gumit írnak neki el)?
am
úgy totális fasza ! pár milit mozognia kell hogy ne feszüljön a betétek között !