Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké rendben kösz azért amugy nincs minimálár
Á semmiféleképp nem adom olcsóbban Egyébként is vaterán van szóval 3ezer a licit alja 3900Ft-ért vihetnéd el csak Na mindegy ahogy érzed
üdv!hát én találtam 3ér http://www.vatera.hu/ktm_sx_fe... ezis gyári de azt reméltem h te olcsobb vagy!ha mégis akkor irj!
Narancs természetesen 4ezer péz!Csak hasonlításképp a gagyi Racetech 5ezer a boltban!Döntsd el ha kell akkor postázom
üdv!wieviel kostet?milyen szinü?
Nekem van egy zsírújj!Eredeti Greger KTM 2003-07-ig lévő széria!
üdv! nics valakinek elsö rajtszámtáblája eladó?
Ja én csak dicsértem a te fogyidat , enyémet meg le tojom .

Amúgy ha nálad 4 - 7 , akkor a dupla súlyom stb. miatt kb. 10 literkét enne alattam a cváj takt .
vélemény és tapasztalat a MITAS C 20-al kapcsolatban ?
vagy inkább a C 16
aha, ha 40 km/h-nál nem mentél gyorsabban...
van valaki akinek lc2je van irjon lécci
Azzal a géppel sztem valami nem stimmel, a 625-ös lightos motorozással simán elpöfögött 4 l körül...a legmagasabb fogyi volt talán 6,5 vagy ilyesmi...
Tetszett a nagy bálna , nem semmi hogy bevállalta az EXC-k után a nyomulást . Patak vízben a boka jegelés is jó .
Danika az nem is rossz , én a 620 Lc4 -re 120 km. / 8.6 liter és soft motorozás volt tisza töltésen és ártérben .
Fogalmam sincs, nem működik a km-órám egyáltalán, de saccra olyan 7 l/100 km magasságában lehet vegyes (aszfalt/terep) használat mellett.
GD!

neked mennyit kajál az exc üzemoránként kb?
Nálunk van egy, nemrég lett dugó cserélve.
hát mi így szoktuk már sokesetben és nem lett baj
ok kössz szerintem is 1 tank az jobban hangzik mind 1000km
1000 méter

egy tankot óvatosabban nyomjál ki belőle...aztán fokozatosan a másodiknál már tolhatod kajakra...szerintem ...de hűtővíz legyen meg jó olaj ...persze keverési arány meg ilyesmi ...jó karburálás és ha jól lett megcsinálva akkor sokáig tud tartani az ilyesmi..
az nem motor...
van valakinek ktm lc2je?
Hüvelyezett hengernél könnyen lehet hogy a dugattyú élettartama lesz az 1000 km, nem a járatás...amúgy miféle motor ez?