Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! van egy 125ös ktmem és elko dugó van benne ,kiakarom cserélni...! azt szeretném kérdezni hogy ez a gyári dugója lehet? És hol tudnám ezt beszerezni? köszönöm üdv!
LC4 blokk-távtartó (a képen a 11-es számú alkatrész, darabja ~1200 Ft, értelemszerűen 2 kell belőle) + 2 db M10x45, 10.9-es, laposfejű imbuszcsavar (párszáz Ft), kész is a 20 mm-es magasítás. Ha van olcsón dolgozó esztergályos a környékeden, akkor a távtartókat legyártathatod vele is, úgy még olcsóbb valamivel.
Bocsi...de látod, hogy sose hisz nekem...
vkinek használt kormánymagasítója nincs
Nem, nem a Gyula motorja volt...de tök mindegy...100 dologból akkor egynél kivételesen igaza van...bár egy robogó is 2-2,5 körül eszik, és ha raksz rá egy dobot, meg fúvókázod, akkor 3,5-4 liter is lehet. Ezért extrém, amit írtok, és nem az a normális, hétköznapi használat mellett mért fogyasztás...
Erdélyi=erdélyi v. Erdélyi=Erdély-
Lacikám, adatlapomon!
Baxxátok meg, mindig én vagyok a villámhárító!
Szóval Giraffe, nekem is volt 3,5 literes fogyasztásom egy Erdélyi túrán. Átlagban 4,5 körül evett normál utcai motorozásnál.
A Gyula motorján (ha erről van szó) nagyon rövid áttétel volt, no meg ott volt az ABP veztengely. És nem vagyok benne biztos, hogy jó volt beállítva...
Evvan, BOCSI!
Annyi köze van ennek a KTM-hez mint a kispolszkinak a BMW-hez Gyárt a KTM 50köbcentis motort!Kis 50SX crossmocikat Sokan így próbálják eladni ezeket a kis mopedeket hogy nagy márkák neveit írják hozzá!Pl Pitbájkokhoz nagyon sokan Honda blokk-ot írnak pedig már köze sincs hozzá!Ettöl független lehet találni köztük jót is.Talán ez is jó amit belinkeltél képet!
én csaptam nemrégiben pár km-et közúton.....hát exc nem oda való...... de köztes gumi tuti nem lesz,ha közúton akarod használni akko vmi enduro gumi....terepen el lehet gurulni velük sztem...
Ilyen gumi amit keresel sajnos nem létezik, a bütykös gumik sajnos mind eléggé csúsznak aszfalton (vizesen pláne), az utcaiakkal meg normális ember maximum száraz földútra merészkedik le...az utcai endurogumik közül ár/érték viszonylatban állítólag elég jó a Heidenau K60-asa, meg ismerősök közül többen használták (igaz, 200 kg körüli túraendurokon) light terepen is és ott is meglepően jól viselkedett...
Amúgy gratula a mocihoz, jó választás volt (de sztem egy ilyet vétek aszfaltos bohóckodásra elpazarolni)!
Helló
nem tudná nekem megmondani valaki hogy a ktm exc-m be milyen gyertyát tegyek 125ccm 1997-es ? előre is kösz
oké!köszi mkinek!
ugyanilyen braking tárcsám van,ne parjál csak nekem van rajta egy normálisabb nyereg is
szia. ú gytudom,hogy neked van egy lámpád? hogyért adod?
Csőőő!
Ezaz, végre hivatalosan is KTM-es lettem. Megvettük a motort, KTM exc 200 , 2003-as, bitang jó gép :D
Lenne egy kérdésem, gumit akarok cserélni, olyan kellene ami egy kis terepen (földesen) is meg városban is jó, ha esik , ha nem, ne csusszon az a lényeg, mert most bütykös van, ez eléggé csúszik betonon, ilyen kisebb laposabb mintás kellene, ha esetleg valaki tudna képet, linket adni azt megköszönném!
Juhhééé, ktm :D:D:D
Június 20. motoros balesetmegelőzési nap
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
pályahasználati díj: INGYENES!

Június 21. Moto a GOGO3
helyszín: Visonta, Gokartland gokartpálya
Pályahasználati díj: INGYENES!

egyéb információ: info kukac hasznosholmik pont eu

;)
persze hogy mozoghat!Csak vicc volt
Ja és még az is érdekelne, hogy a KTM gyárt-e 50-es SM-eket.
KTM névvel.
Szerintem küldőre nagyon szép egy 50-eshez képest csak a márkában nem bízom.
pudvapappa17!
Ilyen motorról lenne szó.Erről olvastam.
KÖSZI pudvapappa17!
pudvapappa17!hali !figyi!tök komolyan ?em,mozoghat ez?ehhez tényleg nem értek .
áááááááá a blokk yamaha ha jól tudom az idom ktm !
nekem a CCM név rémlik ! ilyen géppel száguldanak a vb-n mx 1ben is egy angol csapat aszem a váz az teljesen egyedi aluváz a blokk kisebb módosításokkal ktm !