Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehogy bedölj ennek a "piaci kofa szövegnek" gyere több mindenért....
Sajnos ez a helyzet.De nem a vevőkör a hibás szerintem.Az egész ország szarba van nem csak a kereskedelem.Az emberek próbálnak mindenen spórolni,sajnos a hobbijukon is
Gyere több mindenért és akkor megéri
Én úgy érzem eddig mindenkinek megpróbáltam kedvező ajánlatokat és árakat kalkulálni, de azt veszem észre, hogy ez nagyon kevés. Sokszor nem tudok versenybe szállni a nagyokkal vagy külfölddel, mert lehetetlen.
Az egy ezressel olcsóbb mint ha 4flakon 1lityist vennék itt 4400Ft-ért tudok 1litert,az ha matekzseni képességem nem csal 17600Ft Csak tudod az a bibsi ha lemennék érte Hozzátok akkor többe van a benzinpénz mintha itt venném meg
Valóban tök mindegy, ugyanaz a két olaj, csak a Cross Power elvileg a cross és versenyendurókhoz írják a Power Synt-et pedig az utcai motorokhoz.
Sajnos mindkettő egy árban van 18100.- a 4L(ez a hivatalos ár), viszont én-mi úgy gondoltuk ennyiért sajnos nem nagyon fogják megvenni, itt Gárdony és környékén, ezért mi 16500.-áraztuk be. Hogy most ez akciós vagy nem, azt döntsd el
Ja és hogy mi a megoldás?Szerintem ha az autósbolt kisker áron be tudja szerezni annyiért pl a gyertyát vagy izzót akkor a pl KTM-ben is árulni lehetne ugyanannyiért,nem pedig átcsomagolva és jóval drágábban!Akkor én is oda járnék minden bizbaszért mert tudnám hogy máshol se kapom meg olcsóbban és legalább mindent egy helyen be tudok szerezni!Ennyi
számomra akkor olcsóbb ha a postával és egyéb járulékokkal együtt kevesebbre jön ki az ára.

Aki nem igy gondolkodik az csak magát csapja be.

ami meg olcsóbb az általában nem 2 forintal olcsobb odakinnt.

Ne gondold és ne is várd hogy amíg külföld olcsóbb bárki is az itthoni kereskedőket támogassa. Senki nem önmaga ellensége.
Akkor ne a politikába gondolkozzunk hanem a kereskedelemben!Van egy adott termék ami viszonylag drága a többihez képest,de jobb minőségü.A magyar pénz hiányában inkább a szarabb minőségüt veszi meg mint a drágább de jobb minőségüt.Sajnos élelmiszerben ez egyre inkább így van!De ha bizonyos Márka kereskedések az ugyanolyan terméket átcsomagolva árulják jóval drágábban mint amit megvehetsz pl egy autósboltban,akkor persze hogy leszarod a Boltjukat és amit tudsz megveszed olcsóbban,hiszen ugyanazt kapod!
Így is tönkre van téve az egész kereskedelem
De abban igazad-igazatok van, hogy mindenki ott vásároljon, ahol jobb áron tudja.
Csak egy kicsit gondolj bele abba is, hogy ez hova fog vezetni
Bár aki nem kereskedelemben dolgozik és nem fűzi anyagi érdek hozzá, annak tök mindegy...
Nem bántani akarok senkit se, félre ne érts, csak az én ill. a mi szemszögünkből is gondolj bele...
Szerintem tökmindegy melyik full ugyanaz a kettő,vagyis én úgy tudom De ha vmeik olcsóbb akkor az!
Power Synt vagy Cross Power?
én nem tudtam, hogy a kedves kollega mire akarja használni a motort
Én nem erre gondoltam...az országot szétlopták. Mindegy, hogy ki...most ők kormányoznak, és muszáj bevételt produkálni...nem vagyok se MSZP, se FIDESZ párti...ezek tények...
De ez nem megoldás!Azt csinálják mint amit ez a köcsög kormány tesz!Növeli az Áfá-t ahelyett hogy csökkentené és növekedne a vásárló piac!Amíg a KTM-is azt csinálja hogy az NGK gyertyát bele teszi KTM-es dobozba és egy bő ezressel többér adja mint a kisker ár addig ne is számítson arra hogy több lesz a vevő!Én is amit tudok máshol veszem meg nem pedig a márkaboltba!
De pont ezért tesz rá annyit, mert szinte már forgalma sincs...
A magyar kereskedő ne tegyen rá annyi hasznot azt akkor nem vásárolnánk külföldről
Tudtok olyan üzletet ahol a Motorex olaj most akciós?Kéne vennem egy 4literes 10W-60-ast.Csak Budapest és környéke!
De ha az USA-ban ugyanannyi, mint itt, akkor amire ideér, már nem lesz az, nem?

Azonos típusú, és minőségű termékek közül én is ott veszem, ahol az olcsóbb. Csak ha mindent külföldön veszel, mert 2 forinttal olcsóbb, akkor a magyar kereskedő lehúzhatja a rolót, és így lassan a gazdaság is...
Hihi...
te nem ott vásárolsz ahol olcsóbb?
Küld vissza ha teheted azt vegyél egy olyat amiben megbízol!D.i.D de a legjobb a Regina 520-as O gyűrüse!Nem szabad láncon spórolni,mert ha szakad akkor nagy bajokat tud okozni főleg hogy ott van közvetlen a kuplung munkahenger!
KMC? Ez valami KTM koppintás, occcóért?
kmc 520 "O" gyürüs lánc
Nem követtem figyelemmel az eseményeket, nem tudom miről van szó...