Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én amikor meg akartam hosszabbíttatni az én berugómat akkor hegesztős ismerős azt mondta meg tudja úgy csinálni, hogy 70 kiló terhelés alatt ne törjön el.....úgyhogy kérdezzetek meg olyan embert aki ért hozzá...
Ez az a szám? Gondolom : Tel.: 70/385-9600
ok, hát ezt én sem értem h tört el, ennyitől..?!
beszélek velük majd, köszi
Hogyafaszba tudtok eltörni egy ilyen berugókart Az 525-ben van komprésön de mégse törik le www.krosszmotorok.hu -n hívd fel a számukat,ők lehet tudnak neked segíteni!
szia!
sajnos a csonk
ma lett volna egy gurulás, vagy lesz is cska nélkülem :(((((
nagyon idegesitő
volt 1 hajszálrepedés féleség rajta, korábbi repedés,a hogy néztük, fekete volt, és nmvettük észre, mostjöttek meg az új enduró gumik, ráraktuk, kiakartam próbálni, 2 rárugtam, 3. ra repedt
sziasztok.. viktor hol repedt el a berúgód? a kihajtható része,a kar? vagy a csonk?
3-4-esbe simán be lehet tolni!
Kár, hogy nem öninditóval szerelik ezeket még
próbáltuk, igaz egyenesben, ááááááááááh, 1x majdnem sikerült, de ki is fulladtam
told be , csak lazán
Felhítuk Ronist!
Nem tud segiteni sajnos, ő csak elhagyta és vett egy gyárit 17 ért.
Meg azt mondta, hogy nem is lehet csinálni. (edzett alumínium)
Acélból kellene valahogy csinálni, sajnálom egy ilyen kis dologra ennyi pénzt kiadni, tudom h KTM, de akkor is nehogy már ennyire drága legyen.
Na majd hétfőn ktm dunaföldvárral beszélünk, meglátjuk mi fog kisülni, jó lenne valami, mert ugyebár ezen még nincs öninditó, igy nmtudok motorozni
jájj dá szííp
Ismerős árulja a traktorját...hátha valakit érdekel...
ok,köszi az infót, igazad van, ezen filozok én is meg fater is h kellene valami acélból csináltatni valami faszát, mert ez nm állapot igy, havernak is most beszéltünk vele ugyanott elszállt neki...
Nevet vagy valami konkrétabb infót a GG topikból? srácéra gondolok
bár itt szekszárdon is lehet tudnánk csináltatni
Köszönöm a segítséged!
Kell csinál(tat)ni valami normális anyagból egy komplett új kart és akkor nem fog eltörni...egyik kolléga itt a szomszéd (GG) topikban gyártott már magának mert neki is elege lett a gyárival való szarakodásból...
Most beszéltünk az előbb a Langer Józsival aztán mondta h meglehet csináltatni, de elfog ugyanúgy törni sajnos....
Inkább újat vegyünk,de mondta h ő is járt már igy......
Az új meg nagyondrága... mondtuk neki ezt a huszonegykétezer ft-t, mondta h meg sem meri mondani h mennyi......
Bontott cuccokat merre fele lehet keresni?
B+, ez nagyon beteg!
OFF

GD nek mert szereti az állatokat meg a fegyvereket : link
Lehet hogy olcsóbb (de az szinte biztos hogy tartósabb) lesz másikat gyárta(t)ni.
Sokba (huszonezer)...próbáld megjavít(tat)ni inkább vagy bontottat venni!
Vagy egyszerűbb ha meglenne csináltatva? elrepedt....korábbi hajszálrepedés mentén
Srácok, mennyibe fáj egy új berugókar ktm exc 200 hoz? (2003)
ez jo,