Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nagyon ez se olcsó...mondjuk legalább jól néz ki
Ilyet néztem az Auner katalógusban!
http://www.chilli-x.com/DRC-Le...
Elvil
eg Universalmotor-tól tudsz ilyet rendelni!
nincs most rá időm, bosszant hogy mindig kell valamit csinálni, most amugy is szétvan kapva szépen, ktm-es havernál lent van a motor, átnézi kicsit, meg az indexeket, világitást belővi, de fogok csinálni, igérem
csak előbb legyen megcsinálva faszán a gép, rendőr se pattogjon, ne tudjon belém kötni, mostanában elég gecik ( megjegyzem, még nem pattogtak nekem ) csak hallok 1-2 dolgot
vmi képed van már a gépről
ok, körbenézek hátha akad valami
jaja, városban, meg megyegetni máshova
szivás van ha egy 40 es táblánál 60 al "berepesztek"
az én km órám se jó.......bár én nem is sokat használom mikor mit mutat.....egyszer össz km,akkor máskor üóra.....szerencse,h km-et mutatja azt össze írkálom és kb tom hol tartok...nem tom ha városba jársz talán fontos mennyivel mész bár még ott se sztem.....
Ezt a fajtát nem ajánlom, mert ez sajnos csak 99-ig mér (sajnos én is benéztem a témát). Ettől eltekintve bevált, bár most éppen nem működik mert az átalaító miatt nem tudom a tárcsába rögzíteni a mágnest (még agyalok a megoldáson)

Sigma Sport órákra keressél rá (ez a 23e Ft-os KTM-es óra is Sigma gyártmány), azok általában jók szoktak lenni...
értem GD
te hol vetted, mennyi volt? bevált faszán ?
Fajtája, típus ?
akkor igen, felejtős
100 dodó a vételi ára meg a posta...30 körül jönne ki...szóval ez felejtős
Simán jó a bringás óra is, csak olyat keressél ami 199-ig tudja kijelezni a sebességet (sok közülük nem mér csak 99-ig)!
meg lehet,csak egyiknek sincs ilyen csatija meg annyira nem pontosak...10 körül kapni olyat ami pontos és mér is 200ig..de a felfogatás nehéz nekem a tárcsán van a jeladója az órája a vevő pedig a féktől jön...
találtam 1et, 65 $ = 13 ezer ft
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

csak nemtudom hogy kell ezen az oldalon eligazodni, rendelni stb.
sosem használtam, láttam még ezt az oldalt
faterral még megdumáljuk, de ha valaki ért hozzá, az majd irhatna
francba
Nem akarok 23 at fizetni
De jó lett volna az most nekem , amit eladtál
Bringa óra? Nem lehet megoldani?
nekem is ez van a gépen..jó kis óra... de tényleg csak kereskedésben lehet kapni...esetleg ebayen nézelődj sigma a gyártója.
tavaly adtam el egy ilyet,5ezerért
ez lenne az a régebbi fajta :
http://www.ktm-ocsa.hu/kiegesz...
Sziasztok!
Sajnos van egy problémám, ugy néz ki, hogy bedöglött a km óra a motoron. Nem én csesztem el, vagy az előző tulaj vagy az előtte lévő . Nem mutat semmit, be is van repedve szépen az óra, pedig belett mérve hogy mutatna, ha jólenne. Na most nmtudom mitévő legyek, Ócsánál láttam egy dig.órát (23ezer FT, régi fajta) de most kérdeztem meg egy csajt, akinek van bolt stb. nos ő meg egy nagyon durva árat mondott (92ezer FT ) De mondta, hogy tegyek rá bringás órát, azzal is tökéletes lesz. Na most ez érdekelne, ha jobbat nmtudok(tudunk) , hogy ez valóban működik-e ?
Valami segtséget pls!
Ha valakit érdekelne, van egy eladó enduro kerékszettem...olcsóbb SM kerék csere érdekel!
Az állatja...
ha nekem meglesz megadom a márkát meg az elérhetőséget
telyessen beált tropa hajtokar tügörgö csap az alkatrész azt monták 60000ft
nem. majd ha meglesz akkor. egy miskolci autósboltból vagy honnan lehet rendelni..
minnyá rákérdek

kkonrad koléga ajánlotta....