Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan,értettem
szerinted visszaküldjem vagy ne? elszakadhat egyáltalán?
Made in Taiwan..
Sírva kérek mindenkit, hogy felejtsétek már el ezt az 'Amerikában is ennyi, meg annyi'...

Magyarországon vagy, és itt ez az ár. Az Usa-ból is van szállítási költség, főleg ha hivatalosan veszed, mert akkor még akár vám is...
igen, amugy "O" gyűrűset néztem,didből is meg ez a kmc is az,néztem amcsiba is 65dollár körül van(szal durván ennyi)
hát nem tudom,elvileg a szilárdsága ugyanannyi,elszakadni csak nem fog?
Egyébként csókolom!
Mivel a kolléga sztem legkevésbé krosszpályán akarja és még annál is kevésbé versenyzésre használni a motorját, így én a helyében a gyűrű nélküli láncokat elfelejteném, mert csak pénzkidobás...
Szia! DID láncból 520 ERT arany színű és versenylánc(ha jól tudom) a 116 tagú 15900.- a 120 tagú 16600.- a Regina lánc ennél talán pár ezerrel több, de semmi esetre sem 21000, ha csak nem "O" vagy "X" gyűrűs láncot akart rendelni a srác(kizárt dolog lenne)
Csak hogy tudd a KMC láncból csak sima, illetve erősített láncot tudok én(nincs kizárva, hogy van verseny is), ezek nem versenyláncok, az 520 sima 120 tagú 4800.-, az erősített( H) pedig 6100.- ami szintén 120 tagú.
Én visszaküldeném az tuti, biztos nem tennék fel egy 250 2T-re ilyen KMC láncot, de ez az én véleményem. Lehet osztani, ha valamit nem jól írtam.
Fogalmam sincs, az életben nem hallottam még róla...viszont ilyesmi árban már van CZ ORM és az egy kipróbált, bevált cucc...
ja igy már más, aszittem rendelted valami bótbol azt ilyet kűdtek a did helyett.
nem tudom,a szerelőm intézte..meg is lepődtem hogy annyiért DID,nah mondom akkor jó lesz..
nem

azt mondták h 13ért van did lánc,és elirták...
az 21 lenne..
szted jó lesz?elvileg 250es 2T-khez van,szal birnia kell
szerintem kűdd.
kitő rendeted?
És legalább a DID láncot fizettették ki veled?
van valakinek tapasztalata KMC lánccal?

olyat küldted a gyökerek D.I.D helyett..visszaküldjem?
okés,vmi fekete lenne jó rá..
agynak nem kell olyan profi,szal nem atom-brutál verseny cucc kell,legalább 620sc szintü:)
gumit te mekkorát raknál rá?150-es elég szerinted?
20/914-7321 de csak holnap hívj, addig utána nézek a ráfoknak...
oks adj, egy talszámot,aztán hivlak!
meglátjuk mit mondasz..
2T Akrapovic?
Nekem szar nincs, csak minőségi, annak meg ára van. Ha érdekel komolyan, akkor beszéljünk telefonon...
nem sürgös,csak mondom kérdezem,hogy valaki rendel-e cuccokat usá-ból,mert itt 85körül megy,ha van egyáltalán...

most a dugo meg a rendberakás meg az sm-szett a fontos,csak azt nem tudom még hogy milyen áttétet rakjak majd rá hogy ne forogjon szarrá...(90-100as utazo böven jo lenne)
nem,csak ha elviszik az akrát,az árát ráköltöm egy jo kis FMF-re...
hadd pöfögjön szépen
1évig még tuti meg tartom..
Mi van, máris túl gyenge lett az SXS?!?
hm FMF kipuff rendszert nem tudsz szerezni?

néztem usábol, 69lenne kompletten...
legközelebb ha veszek,akkor neked szólok!
veszek 3db-ot,aztán ha elfogy,akk majd küldhetsz:)

sm felnit mennyibe tudsz adni,fékkel,gumival?
2.200,-ért tudok Castrol Power 1 Racing 2T olajat, ha kell...