igen, amugy "O" gyűrűset néztem,didből is meg ez a kmc is az,néztem amcsiba is 65dollár körül van(szal durván ennyi)
hát nem tudom,elvileg a szilárdsága ugyanannyi,elszakadni csak nem fog?
Mivel a kolléga sztem legkevésbé krosszpályán akarja és még annál is kevésbé versenyzésre használni a motorját, így én a helyében a gyűrű nélküli láncokat elfelejteném, mert csak pénzkidobás...
Szia! DID láncból 520 ERT arany színű és versenylánc(ha jól tudom) a 116 tagú 15900.- a 120 tagú 16600.- a Regina lánc ennél talán pár ezerrel több, de semmi esetre sem 21000, ha csak nem "O" vagy "X" gyűrűs láncot akart rendelni a srác(kizárt dolog lenne)
Csak hogy tudd a KMC láncból csak sima, illetve erősített láncot tudok én(nincs kizárva, hogy van verseny is), ezek nem versenyláncok, az 520 sima 120 tagú 4800.-, az erősített( H) pedig 6100.- ami szintén 120 tagú.
Én visszaküldeném az tuti, biztos nem tennék fel egy 250 2T-re ilyen KMC láncot, de ez az én véleményem. Lehet osztani, ha valamit nem jól írtam.
okés,vmi fekete lenne jó rá..
agynak nem kell olyan profi,szal nem atom-brutál verseny cucc kell,legalább 620sc szintü:)
gumit te mekkorát raknál rá?150-es elég szerinted?
nem sürgös,csak mondom kérdezem,hogy valaki rendel-e cuccokat usá-ból,mert itt 85körül megy,ha van egyáltalán...
most a dugo meg a rendberakás meg az sm-szett a fontos,csak azt nem tudom még hogy milyen áttétet rakjak majd rá hogy ne forogjon szarrá...(90-100as utazo böven jo lenne)
szerinted visszaküldjem vagy ne? elszakadhat egyáltalán?
Made in Taiwan..