Sziasztok!
Eladó L-es méretű Premier Predator FX3 krosszsisak KTM narancs dizájnnal. Csúcsmodell ha jól tudom, kompozit héj meg dupla D-gyűrű meg mindenféle. 80eFt az új ára. Használt, de nagyon szép állapot 1-2 kicsi hibával. Ár: 38eft
Uitt. ProGrip szemüveg ugyancsak KTM színekben. Ár: 5eFt
egy kérdés: néztem az sx manual-ját,és 90üo-nál irja a fötengely csapágy cserét,az enyémbe most 93van(4et már bele tettem)
semmi csunya csörgés-zörgés,de te szétszedetnéd a helyemben?
dugot hagyjam még vagy nem éri meg kockáztatni?
bocsi hogy zaklatlak a hülye kérdéseimmel,de látom te is pro vagy
Nem tudod véletlenül,hogy az én sxs-embe miféle váltóolaj kell?
az sx 250 09'-re ir motorex SAE 15w/50-et..szoval akkor bármelyik 4ütemü 15/50-es olaj jó bele váltóolajnak?
Nyáron mindegyikbe belerohadsz.
Elvileg a páncélba kicsit kevésbé, de olyan rettenetes nagy különbséget én nem tapasztaltam. Szóval szerintem tökmindegy, nézegessél meg próbálgassál fel minél több verziót, aztán ami a legkevésbé kényelmetlen és még ki is tudod pengetni az árát, azt vedd meg.
Én egyébként egy Fox Airframe páncélt használok +könyökvédő+vesevédő+gerincprotektor(kulcscsontvé
dő párnázással kiegészítve)...ennyi szarral felpakolva állítólag már egészen emberi formám van...
A 130-as utazó határeset, az én SC-m tudta, de egy széria 640 Adventure nem hiszem hogy annyira szeretné...javaslok egy alapos próbát mindenképpen megejteni vásálás előtt.
180 az elég lehet, ha elég hosszú lábaid vannak és esetleg nem 66 kg vagy mint én...
mondjuk nekem nem kell több mint, hogy tudja kényelmesen erőlködés nélkül a 130as utazót(felpakolva), erre meg bőven elég egy 500-700as gép szerintem. meg tény az hogy a magasság nem egy utolsó szempont...180 magas vagyok...
Az egy tök jó motor, csak egyrészt nagyjából 2,5m magasnak kell lenni hozzá hogy rendesen leérjen róla az ember lába, másrészt aszfaltra illetve hosszabb túrázáshoz kicsit se ideális, harmadrészt viszont terepre elég nagy tudás és/vagy kondi és/vagy bevállalósság szükséges hozzá.
Tehát sokkal inkább egy LC4-et vagy ha mindenáron megalománok akarunk lenni akkor egy 950 Adventure-t ajánlanék.
http://www.olajshop.hu/termeke...
Eladó L-es méretű Premier Predator FX3 krosszsisak KTM narancs dizájnnal. Csúcsmodell ha jól tudom, kompozit héj meg dupla D-gyűrű meg mindenféle. 80eFt az új ára. Használt, de nagyon szép állapot 1-2 kicsi hibával. Ár: 38eft
Uitt. ProGrip szemüveg ugyancsak KTM színekben. Ár: 5eFt
Érd.: 20/3508433 v. mail
wiseco dugot honnan lehet szerválni nálunk?
semmi csunya csörgés-zörgés,de te szétszedetnéd a helyemben?
dugot hagyjam még vagy nem éri meg kockáztatni?
bocsi hogy zaklatlak a hülye kérdéseimmel,de látom te is pro vagy
a legfelsőről mi a véleményed?
lehet hogy rendelek egyet,csak sajna nem nagyon ismerem ezt a formát..
Nem tudod véletlenül,hogy az én sxs-embe miféle váltóolaj kell?
az sx 250 09'-re ir motorex SAE 15w/50-et..szoval akkor bármelyik 4ütemü 15/50-es olaj jó bele váltóolajnak?
csizmára kinéztem egy Forma Terrain TX-et, 49röl van akciozva 39-re..
sm szettet nem tudsz véletlen eladót?
Elvileg a páncélba kicsit kevésbé, de olyan rettenetes nagy különbséget én nem tapasztaltam. Szóval szerintem tökmindegy, nézegessél meg próbálgassál fel minél több verziót, aztán ami a legkevésbé kényelmetlen és még ki is tudod pengetni az árát, azt vedd meg.
Én egyébként egy Fox Airframe páncélt használok +könyökvédő+vesevédő+gerincprotektor(kulcscsontvé
dő párnázással kiegészítve)...ennyi szarral felpakolva állítólag már egészen emberi formám van...
180 az elég lehet, ha elég hosszú lábaid vannak és esetleg nem 66 kg vagy mint én...
milyen ruhát ajánlanál?
protektoring v. inkább mez + páncé + könyökvédől?
melyikbe nem rohad be az ember?
köszi
Tehát sokkal inkább egy LC4-et vagy ha mindenáron megalománok akarunk lenni akkor egy 950 Adventure-t ajánlanék.