Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem nagyon ne kapkodj ez után .. még képen se néz ki túl bizalomgerjesztőnek.. megjárta ez már a hadak útját
Ja, a 2001-2002-eseken volt az átlátszó tank.
Igaz, elnéztem...de az átlátszó tank tényleg csak 2002-ig volt...
Itt egy 2003-as modell tesztje, ez még nem az egybe-hátsórészű. A 2004-es viszont már igen.
az a motor 2002-es max 3-tol sárga a tank,de a hátulja külön van 4-töl a hátulja is egyben van!
Biztos vagy Te ebben? Ismerősnek volt 2003-as EXC-je (újonnan vette, úgyhogy biztos nem mókolták) és azon a gépen még 3részes hátsóidom volt...
Úgy lehet csak idomzatot cserélni, ha a hátsó váznyúlványt is cseréled, meg a légszőrőházat, meg az ülést...
2002. augusztus végén jött ki a 2003-as évjárat, az egybe farokidomos. Ez max 2002-es lehet, illetve 2003-as forgalombahelyezés, de EXC helyett inkább krosszmotornak nézem...
és még anyit vki nemtudja pl erre a motorra amit belinkeltem az ujabb fajta idomot fellehet rakni pl 03 asét vagy vmeikét?
Nekem is inkább 2001-2002-esnek tűnik...
Királyság lehet...majd 1x ha rámszakad az OTP minden pénze, beruházok egy ilyenbe...persze szigorúan 2T (ha egyáltalán lesz még belsőégésű motor addigra)!
hellosztok.Szerintetek ez valós évjárat mert ahogy nézegettem az exc-khez képest inkább 2001 de azt irja mxc azt meg nem találni http://kepesmotor.hu/ktm-endur...
2007.-es amiről én beszélek, de szintén amerikai modell.
Dobozban van.
hát 1 rendszám nélküli exc-ért még mindíg többet kérnek el, mert le lehet rendszámoztatni..és azt keresik az emberek
Az meg hogy eltörik benne valami normál szervizelés mellett azt anyaghibának hívják és az szerintem inkább a szerencsén múlik......de az élethez az is kell
2005-ös és zsír új? "Kicsit" túltárolt gép? Hihihi
Szia,
Ha, nincs rajta hűtőventilátor, rendelhető.
Miért pont MXC? A 2005.-ös modellévben gyártották amerikai piacra, nagyobb tank, hosszabb váltóáttétel, és hosszabb rugóutak.
Ha ilyen típus érdekelne, tudok egy zsír újat.
Privát keress meg.
helosztok!Nem ismerem anyira az exc-t.Azt szeretném kérdezni hogy az ténleg igaz hogy hamar melegszenek meg ha pötyögsz akkor izzik minden?mert nekem ieneket mondtak.Meg hűtőventillátor van rajta?Mondjuk engem az mxc érdekelne inkább de gondolom nemsok külömbség van
Ha nincs rendszáma, az EXC-ért se lehet többet elkérni...hogy mi mennyi azt meg majd akkor kezdd el számolgatni amikor ki kell cserélni a fél blokkot egy törött szeleprugó miatt mint annak idején a Perepatics motorjában...
kösz a választ.
állítja az automatikusan magát....

ellenőrizni viszont úgy tudnád, hogy kiveszed a feszítőt és megnézed mennyire van a végén a dolog....
helló!450exc-n hogy lehet ellenörizni a vezérmülánc feszeségét illetve állitani?
most miért mondod ezt....én megvettem 900ért az sx-et meg 40 volt az 5. 6.
1 06-os 525exc 40 órával szted mennyi lenne?
És járok vele bükkbe zemplénbe...azt a kis plusz benzint meg olajcserét kibírom...kárpótol az erő
én meg olyat láttam hogy a lánc kitörte a blokk felet baárti szereléssel együtt 100-150 környéke.
vagy az én EXC-m