De legalább azt olvasd el, hogy mi volt a kérdése...nem érdekli, hogy mennyire szar vele motorozni...ő már az előtt eldöntötte, hogy megveszi, mielőtt megkérdezett bárkit is...
Még csak sík terepen mentünk, amikor már vissza akartam fordulni. Aztán be az erdőbe, olyan utakra, ahol még nyom sem volt. Szóltam nekik többször, hogy forr a víz, de leszartak. Visszafordultam, kimentem a 21-es útra Pásztónál, és lejött egy haverom értem kisbusszal...Azóta se vágyok rá mégegyszer. Az arra jó, hogy ugrasz vele 40 méteres asztalt, leérkezel, aztán pattogsz addig, míg nem kell ugrani megint egy marha nagyot...
Én úgy gondolom hogy az SX és SXS között annyira azért nincs sok különbség hogy szervízigényesebb legyen Azt tudom hogy a futómű más rajta vagyis elvileg jobb.Mondjuk ez beállítás kérdésétől függ,de szerintem be lehet állítani enduróra!Motorban pedig a főtengely,dugattyú talán ami különbség(erősebb főtengely,teflonos dugó stb..)Egy ugyanilyen mocit árulnak az Universalmotor-nál már egy jónéhány éve.A tulajjal beszéltem a motorról és akkor elmesélte a különbségeket .Az biztos hogy állat egy gép mint egy SX talán a Power is más rajta meg a gyujtás nemtudom.De persze az EXC az biztos igénytelenebb mint ez a masina!
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Mivel az első kérdés után lepattantam róla, így én nem is forszíroztam. Volt szerencsém a Németh Kornél egyik 250 Sx-ével endurozni. Na, az maga volt a gyönyör. Fullra kipuhított csillapításokkal, 10 perc alatt bedurrant az alkarom, és nem éreztem az ujjaimat sem...
Sztem arról egy szót sem szóltál hogy ez még a "sima" SX-nél is karbantartás-igényesebb és nehezebben motorozható gép.
Azt látom hogy nem nagyon érdekli - majd megszívja ezzel is mint az előző 620-assal...
Én kiszálok ebből a vitából...
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt!
Csak azt nem tudom hogy megérné-e vagy nem!
Egyébként a GasGas topikban nagyjából végig lehetett követni a motor felújításának történetét.
Kérném a véleményetek!
Azt látom hogy nem nagyon érdekli - majd megszívja ezzel is mint az előző 620-assal...