hehe ebbe az "E" jelű témába nem akarok megint belemenni mert 1szer már szépen osztotta nekem erről valaki az észt, aztán a végén egy 2oldalas szövegben szépen kimagyarázta magát a saját tévedéséből s erre már inkább nem is válaszoltam hogy véget vessünk a témának , a lényeg hogy önmagában az "E" betű nem elég ha valóban bele akar ebbe valaki kötni , ez az "E" betű nagyon sok krossz gumiban is benne van mégsem használhatod elvileg közúton mert nulla a tapadása, az"E" és a F.I.M együttes jelzése amit hivatalosan elfogadnak elvileg...
Nem tudok mintát vágni, mert nincs gumivágóm. A Michelin supermoto gumi, gyárilag mintás, mint ahogy az előbb írtam. Az egyik hátsó 80%-os, a másik 70%-os, az első pedig 90%-os, az áruk: 15-12-10.000,-
és mennyiért adod a Michelin slicket?Akkor ezek medium keménységűek?és hány %osak(mennyin áll a kopásjelző?)
Mondjuk(ha már michelin) akkor Pilot Power mintát tudnál bele vágni(vagy D208...vagy ami tetszik )?
Eladó egy husaberg fe 550 2005 ös!minden kopo alkatrész kicserélve!CSERE LEHETSÉGES!itt a link: http://www.kepesmotor.hu/husab...
akit érdekel irjon!üdv!
Nem akarlak rábeszélni, mert van rá jelentkező, de jobb ez utcára, mint a slick. Ugyanaz a mintázata, mint az esőguminak, csak a keveréke keményebb. A medium slicknél egy picit keményebb, a hard és a medium közt van valahol. Viszont ha leesik az eső, akkor is biztonságosan tudsz vele közlekedni...160-as slickem Michelinben van, ez egy gyárilag mintázott sm gumi.
igazság szerint műszakira való gumim volna,annak a helyére szeretnék egy slicket(bátyám is azt használ és nagyon elégedett vele)...szóval ha volna 160as slicked akkor inkább az érdekelne
Szia! Az egyik haverom LC4 Sm-jére is ezt a gumit tetük fel. Nézd meg, és ha tetszik, akkor van még egy jó állapotú garnitúra belőle...Ez egy 'E' jelű gumi, műszaki vizsgára is mehetsz vele nyugodtan.
utcára vegyél valami normális utcai gumit, amivel többre mész mint a pálya gumival utcán!
utcán nincs túl sok lehetőséged ahol "ledöntheted mint az állat"
hidd el utcai gumi jobban tapad utcán!
Aki akarja és számít neki az ár az megtudja oldani hogy ennyiért vegye meg, vagy külföld és mégolcsóbban.
Ebből adódóan a használt árak kb 80-100 körül alakulnak ilyentéren.
Azért mert neked nem számít a pénz nem kell még az emberek nagyrészét lenézned és kiröhögnöd.
Manapság a munkának is örülni kell, ez a párszázezer forint megtakarítás meg többhavi spórolástól kímél meg illetve akár másra is költhető.
hát sztem ez pont fordítva van ,akra dobtól magától nem kell elájulni ha csak dobot cserélsz nem sok különbség van sportdob-és sportdob között , persze általában ez úgy van hogy fojtott gyári dobot cserél le az emberke nyitott akrára ezért le is hugyozza mindjárt a lábát, sajátomon ez a mostani ha jól számolom a 6ik dob ...
nincs ezek között különbség bár el..bszni ellehet de ha "márkás" dobot veszel csupán anyagok minőségében ,külsőben és a hangban van különbség ..
Tisztelt Giraffe Kolléga!
azt mondták TE tudnál nekem segíteni sm slick ügyben.
Meg tudnád írni a dadis@freemail.hu címre,hogy milyet tudnál adni,mennyiért és milyen keménységűek ezek?
Mintát is tudsz bele vágni?Nem a "létra minta" kéne hanem pl Dunlop D209 mintázata...
Jah és postán is el tudod küldeni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
kéne nekem egy 160as Supermoto slick a motardba.
Valami jóféle(nem pályán,hanem szinte kizárólag közúton használnám,szóval csúsztatás meg ilyesmi az zéró,elsődleges szempont hogy ledöntve is tapadjon mint az állat...)és kéne bele mintát is vágni!
Aki tudna ilyesmivel szolgálni,kérem jelezze!
Kellene belölle pár cucc.