Hello!
Nekem is volt már hasonló problémám, a hűtősapka gumitömítése nem zárt rendesen. Tisztogasd le a beöntő nyílást és környékét, illetve a hűtősapkán a gumit, hogy jól zárjon. Ha ez sem segít cseréld ki a gumit újra!
Hello Skacok!
A következő a problémám:ilyen 30 fokos hőségbe megyek egyet a mocival és mikor leteszem a garázsba,akkor a túlfolyón nyomja ki a hűtővizet.Nem forr fel,a piros lámpa se gyullad ki a műszerfalon, a ventilátor az visít ilyenkor(azt a 2 kis gumifüggönyt leszedtem a ventilátorház aljáról és tetejéről,hogy így jobban átjárja a levegő, még esetleg annyit tudnék megtenni,hogy leszedem a dudát,mert az elég jól kitakarja a hűtőt.Megmértem a hűtőben a vizet,az előírásnak megfelelő mennyiség van benne(1cm magasan fedi el a lemezt).
Kérdésem:ez általános jelenség,abból adódóan,hogy nincs kiegyenlítő tartály,vagy ha nem akkor mi lehet a hiba oka?
Lécci segítsetek!
Sziasztok!
Van egy krossz szettem amit eladok és egy srácnak drz-be kellene. nekem husabergbe volt, belemegy a suzukiba is?
excel takasago
légyszi írjatok
üdv!
valaki tudna adni egy linket egy elsőteleszkóp javítási kézikönyvhöz?2004-es 640 LC4 SM első wp telójáról lenne szó!
Köszi előre is! Én széttúrtam a netet de nem leltem rá aztán meg fölidegeyített a sok hülye semmiresemjó találat!
Örülök, hogy ennyire szeretsz, de miért nem a saját életeddel foglalkozol? Tudom már! Annyira tökéletes, hogy nincs mit hozzátenni....Rá se ránts, izé....ránts rá nyugodtan...
És ez most azt jelenti, hogy bárki akit ismerek máshonnan és a listán is fent van, az utál engem? Mosz már értem, hogy miért lettél biztonságiőr, és nem agysebész, vagy atomkutató professzor...
használt vagy új kéne?
Egy használtam van.. nem törött bele semmi, csak az elöző tulaj, új hengert akart mindekép....sx125 2003, Ajkán lakom.. Tel. 70/324-325-4
Látod Dani ebben nagyon igazad van! Mármint az öregedésben...
Más. Vannak itt jó sokan akik nem ismernek, ezért írom be, hogy ha valakinek bontott KTM alkatrészre (főleg LC4, de van pár LC8 és SX-EXC 4T is) lenne szüksége, akkor kereshet bátran! 20/3508433
Petya
Nekem is volt már hasonló problémám, a hűtősapka gumitömítése nem zárt rendesen. Tisztogasd le a beöntő nyílást és környékét, illetve a hűtősapkán a gumit, hogy jól zárjon. Ha ez sem segít cseréld ki a gumit újra!