Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabi, mi a helyzet
Jól néz ki meg nem is drága... Vajon az egs hasonlít az EXC-re?
hmm engem érdekelne.

dobjál egy telsz-t!

köszi
Akár külön külön is
Helo!
Elado az akrám! katt
www.krosszmotorok.hu
Ők árulnak egyet!
Sziasztok

A KTM EGS380-ról tudtok valamit? Láttam bikepics.com-on és érdekelne, hogy van e valakinek?

üdv
Üdv! Hidd el, hogy jó lesz! Nekem is ilyen van a gépben! Magam készítettem! Tökéletes! A piros búra mögött! Próbáltam pirossal is (led) de nem igazán jó! Csak akkor, ha fehér (tuning) búrád van! Különben meg halovány! Alig lehet látni.....!
-Nekem naponta kezdte el kiveregetni az égőket hátul, nem találtam meg az okát! Erre kicseréltem mindet LED-re Kicsit nagyot, azóta nincs vele gondom! és kb 500 Ft-ba meg fél órába került!
De nem győzködlek! Próbáld ki!
További szép napot! Széles útat, olcsó benzint!
Szerintem 1db led igen kevés a normális kivilágításhoz képest legyen az akármilyen erős fényű!
Köszi az örletet, erre nem is gondoltam...amúgy a fehér LED nem jó, mert túl erős a fénye és nem pirosan hanem rózsaszínűn fog világítani vele a lámpa...de gondolom piros LED-del is ugyanúgy műxik a dolog...
Helló Dani! Van ennek egy egyszerűbb és olcsóbb módja is!
El kell menni a legközelebbi elektromos alkatrész boltba és venni kell nagy fényerejű 8 mm-es fehér ledet és kérjél hozzá ellenállást 6 vagy 12 Volt-hoz (amelyik kell!) azután egy kis kézügyességgel kiszeded a rossz, kiégett égődből az üveget és minden nem belevalót! Marad az üres fémház! a közepén a beforrasztott érintkezős részével! Oda beforrasztod az ellenállást a már előbb összeforrasztott leddel (hosszabbik láb!) a rövidebbik lábat meg az üres égőház oldalához! és már kész is! Az üres részt kitöltöd szilikongumival! Megköt! ..mehet be a gépbe! Sok sikert!
Ha jól csinálod évekig nem lesz vele bajod!
"mester"

Legegyszerűbb ha innen veszel egy 5/21W-os helyére való LED-es bigyót, csak mielőtt beszereled, ragasztópisztollyal célszerű megtuningolni, mert alapból ezeket csak a forrasztás tartja össze és a rezgésektől hajlamos széthullani ez is...de összeragaszkodva már tuti lesz
Dani mester!

nekem is lenne egy kérdésem:hogyan tudom megcsinálni a hátsó égőmet LED-esre,különösebb változtatás nélkül?ez a sima 2hetenre kimegy,és elég gázos dolog ez este...:S

köszi
Innen vettem a gyárihoz (szintén Marquardt) hasonló kapcsolót, de sajnos annak sem passzolnak a tüskéi pontosan a furatokba, így pillanatragasztóval rögzítettem a megfelelő pozícióba, neked is ezt a megoldást tudom ajánlani...
Hello Dani!
Korábban írtad(megpróbáltam visszakeresni,de nem találtam meg ) hogy a féklámpakapcsolódat megoldottad okosba vmi kis filléres cuccal.Lennél olyan szíves,hogy leírod mégegyszer hogy pontosan mi is volt ez,mennyi kb és hogy hol lehet beszerezni?Amúgy ez nem ázik be vagy ilyesmi?
az enyémnek le van törve az egyik kis tüskéje és néha kimozdul...és kéne vinni műszakira.
Előre is kösz!
nekem sikerült villanyt találni egy kijövő vezetéken,de az enyém 20004-es volt viszont nemvolt szabályozva a feszültség és kiverdeste az égőket. a mostani motoron aksis a villany kb 10-e cak pakk
Ilyenre gondoltam Ami az enyémen is van
Ez meg egyedi, ktm-logós...a gyújtásvédősön egyébként csőből van a dekni védő...
Tudom mennyibe kerülnek én is.Csak ilyen van neki a mocin vagyis az acélból van.Gyárit ő se akar venni inkább csináltat.
Olyat tud venni gyáriba, 27.000 körül...én 12.500-ért adom ezt bilincsekkel,.

Akinek teccik, az vegye, vigye...
Íjj ez nemjaó májsztró Azt hittem hogy ilyen gyujtás meg kuplung deklivédős kartervédő.Egyébként faszán néz ki csak ilyen szerintem nem érdekli a havert.
mennyi a tarifa?
ma jön a srác vagy reggel mert sóskúton volt vagy még nem ért haza ...de jön és nézi ....
van fejlemény cserekeskedelemről,mester?
szewa....mi pénz ?