Biztos nem olcsó...a 625-re majdnem 30e lett volna, sztem EXC-re se kerülhet sokkal kevesebbe...ha tudod inkább javítsd/javíttasd meg valahogy...de az is lehet hogy legyárta(t)ni is olcsóbb mint újat venni...
Csak a bowdent 2000 Ft-ért megcsinálják +veszel mondjuk egy újat tarcsiba 5000-ért, felszigcsózod az ülés aljára és legközelebb ha ilyen van 10 perc alatt kicseréled akár az erdő közepén is...na ugyanezt próbáld meg a hidraulikussal ...ha műszakilag megoldható volna, én tuti visszaalakítanám az EXC-ét is bowdenesre...
hát lehet h nincs elég töltés a dudának, világítás nélkül próbáld ,h ne legyen más fogyasztó mikor a dudát próbálod,de nem vagyok egy nagy villanyász
Nekem aksiról megy.
nincs,de elméletileg semmi akadálya rátenni(meg ez a 2csati + biztositék is annak van ott)
szoval vhogy életet kellene lehelnem a dudába,csak a kérdés az hogy hogy?
ja másik dolog:kedden viszem motort müszakira,és a gáz az hogy szinte fing hangot SE ad dudám...most megprobáltam rákötni a 2 kábelre egy riaszto akksit,de sajna nincs rajta áram...(raktam bele biztositékot is)
akkor valahol a tank alatt lehet széthuzva a csati?
ugyhogy kuss van
hanem bent baszódott el valami, szerintem letekeredett az az álitó izé a kuplung közepén....
Olaj semmi a tartályba, mindez már másodszor mióta megvan a motor.
na remélem irnak valamit a szakértők,mert akkor le kell mondanom holnap...remélem nem kell büntit fizetnem 1napért:D
még az akrába beledobom a sipot,nappal ugyse feltünö a szar index,de a dudát nem tudom kikerülni
hát valaki csak tud mondani valamit,gondoltam hogy megprobálok rákötni elemet vagy akármit,akksit ülés alól,csak müködjön az a szar
Nekem aksiról megy.
szoval vhogy életet kellene lehelnem a dudába,csak a kérdés az hogy hogy?
nekem valahogy csak nyökög vele(azt is csak alapjáraton..)szoval mit csináljak hogy ne huzzanak meg kapásbol vizsgán?
akkor valahol a tank alatt lehet széthuzva a csati?
köszi