Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az előző tulaj volt...gondolom mennyire megvigasztalt a tudat...wehehe
Biztos nem olcsó...a 625-re majdnem 30e lett volna, sztem EXC-re se kerülhet sokkal kevesebbe...ha tudod inkább javítsd/javíttasd meg valahogy...de az is lehet hogy legyárta(t)ni is olcsóbb mint újat venni...
az lehet. de én a blokkban nem nyultam a kuplunghoz
ugyhogy kuss van
mennyi lehet egy berúgókar 2003-as exc-re? mert a régi el van repedve elég szépen
Ha szétesik belül a kuplung akkor ott ált. valami szerelési hiba kellett legyen...
nekem is folyik az olaj a karnál állandóan, 10ezer volt a felújjítószett de 2 hét után megint foly és folyik azóta is
mivaa?mitbasztam el én?
Ha elb.szol valamit az ellen a hidraulika se véd!
he nem szakadt el a bowden.
hanem bent baszódott el valami, szerintem letekeredett az az álitó izé a kuplung közepén....
Csak a bowdent 2000 Ft-ért megcsinálják +veszel mondjuk egy újat tarcsiba 5000-ért, felszigcsózod az ülés aljára és legközelebb ha ilyen van 10 perc alatt kicseréled akár az erdő közepén is...na ugyanezt próbáld meg a hidraulikussal ...ha műszakilag megoldható volna, én tuti visszaalakítanám az EXC-ét is bowdenesre...
na nekem meg a sima bowdenes kuplungnál ma bement a kar teljesen. 45km kuplung nélkül haza jóvolt..
mit csinálsz vele,h ez történik?! nem enged vmerre?
b*sza meg az olajos kuplung ismét
Olaj semmi a tartályba, mindez már másodszor mióta megvan a motor.
aham,de azé még elmegy talán...

na remélem irnak valamit a szakértők,mert akkor le kell mondanom holnap...remélem nem kell büntit fizetnem 1napért:D
index nem kötlező, ha nem mükszik,szedd le
qrva életbe,vmit ki kell találnom...

még az akrába beledobom a sipot,nappal ugyse feltünö a szar index,de a dudát nem tudom kikerülni
kend meg a faszit
na ugyis csak pöcsörög sajna...

hát valaki csak tud mondani valamit,gondoltam hogy megprobálok rákötni elemet vagy akármit,akksit ülés alól,csak müködjön az a szar
hát lehet h nincs elég töltés a dudának, világítás nélkül próbáld ,h ne legyen más fogyasztó mikor a dudát próbálod,de nem vagyok egy nagy villanyász
Nekem aksiról megy.
nincs,de elméletileg semmi akadálya rátenni(meg ez a 2csati + biztositék is annak van ott)
szoval vhogy életet kellene lehelnem a dudába,csak a kérdés az hogy hogy?
van aksi a mociba?
müxik persze...vadi uj,megprobáltam más motoron is és jó...

nekem valahogy csak nyökög vele(azt is csak alapjáraton..)szoval mit csináljak hogy ne huzzanak meg kapásbol vizsgán?
hát először ellenőrizd sztem ,h a duda mükszik-e egyáltalán.Továbbá a kapcsolót majd a vezetékeket,meg az aksit ,h jó-e
ja másik dolog:kedden viszem motort müszakira,és a gáz az hogy szinte fing hangot SE ad dudám...most megprobáltam rákötni a 2 kábelre egy riaszto akksit,de sajna nincs rajta áram...(raktam bele biztositékot is)

akkor valahol a tank alatt lehet széthuzva a csati?

köszi