Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem adom.... rakom fel mert megyek vele aszfalton iskolába meg fagyizni csajommal
Azért kérdek ám ilyeneket tőled mert azért mégiscsak úgy hozta a sors hogy egy ugyanaz a motor van nekünk Meghát te nagypenge vagy exc ügyben tudom én
aha de csak egy pillanatra nyikkan egyet egyet néha indulásnál.......az normális ...mindegyik
add el nekem... tied szebb állapotban van, és még fekete is :P
pont elfér minden .......nekem meg mégjobban elfér mert a satupad alá van berúgva a lábtartó 2 éve

nincs mit amúgy
nekem is ad ki hangokat néha csúsztatásnál, vagy indulásnál
Üdv Zoozee!
Tegnap kicsit szoptunk az erdőben a tereptárgyakkal azt a kuplung omnak kicsit ha csúsztatom már nyikorog.Csak 1-esben van ez a történet egyébként még viszi rendesen.Érdemes lecserélni a lamellákat vagy várjak vele amíg jobban csúszik?Amikor meg vettem a gépet már akkor is csinálta néha ha szopatós terepen jártunk és 1-esben csúsztattam
jóvanmá na... tudom hogy ez hard-enduro, és nem kell ilyen vacak rá

De reggel megköszöntem, vagyis hajnali fél 2kor, de nem láttad ezek szerint. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MEISTRO

Akkor elfér így a kipufogónál is ?
láttad szabi tegnap tettem be még képet ...szétszedtem a gépemet miattad ,hogy hol vannak a lukak

azért kellenek oda mert megnéztem így tudod úgy elhelyezni hogy egysíkba legyenek és ne is basszák a csavarok a teló tartályát össze .....meg a kipufftól is elférjen meg leszerelni is le lehessen mert nem kell az egy ilyen motorra
van kétféle a csavaros meg a bajonettzáras 20.000-25-000 kb.

ez a régi exc -ké 2007-ig...onnantól más van az 530 asokon már...
én motorex power synt-et használok 10w60
szerintem ez a majd mindegy ....ebből mindkettőt használtuk

most crosspowert erőltetem ...
én hagynám a motorexet .....
zoozee

Motorexből Crosspower vagy powersynt Bergbe?
hamár az olajtémánál tartotok,gyorsan bedobom a kérdésemet...
KTM LC4 640-ről van szó...és nem vagyok egy motorgyilkos(asszem )
motorolajcserére kerül hamarosan a sor.Milyen olajat tegyek bele?Ami szóba jöhet Motorex PowerSynt 4T 10w-60(a szervízkönyve szerint eddig is ezzel volt használva és a magyarországi forgalmazók ezt ajánlják...) eddig a legkedvezőbb ár 3500Ft volt...
Kaptam hozzá többnyelvű(persze magyarul nincs benne ) használati utasítást ott a Shell Advance 4T 10w-40-et írják elő...ezt kicst olcsóbban 2900Ft-os áron találtam...meg esetleg ami még szóba jöhet:Castrol R1...10w50 3200Ft-ért(korábbi sornégyesekbe ezt használtuk...ott eléggé bevált)
Ki melyiket ajánlaná,volt e esetleg vmelyikkel rossz tapasztalat,stb...
Előre is köszönöm!
szerintem a repsol az egyik legszarabb olaj.....jó most ilyen molos meg egyéb lóhugyokat leszámítva......szóval nem raknám bele a motoromba az biztos

nem is a motorexet fényezem mert az se a világvége félre ne értsd de sokkal jobb mint a repsol....sőt már bizonyított pár ktm-be pár év alatt....

gyorsaságiba meg motul jött be......a másikba meg castrol
Én eddig azt hittem a KTM anagramma, az alapítók nevéből, és a székhelyből áll, nem valami rossz fegyvernepper nevéből...
műanyag kartervédő 4T exc-re milyen árban van? új ára érdekelne. thx
sziasztok!
na azért csak sikerült összehozni a gépet tegnap nyomattam is egy karikát vele...
kicsit fura,hogy alacsony fordulaton nagyon rángat...ezt lehet orvosolni vmiféle beállítással(karbi,vagy más egyéb)?
Miután jól meg volt járatva kivettük a gyertyát megnézni,és elég fekete...(ugye ahogy korábban írtam 165ös főfuvóka és sportdob van rajta)...melyik csavaron kell tekerni(és merre?) hogy több levegőt kapjon?
a kipufogó dob előtt a "z" csőnél van egy ilyen vastagabb átmérőjű kamra mint amekkora a könyök.Az egy katalizátor akar lenni?ha azt kiiktatom akkor várható vmiféle pozitív következmény?Esetleg tudtok valakit aki csinál ilyen Z csövet katalizátor nélkül?vagy ha esetleg vkinek van otthon feleslegbe...
Előre is kösz!
Csáó!
Na milyen az új gép(SMR450)?
Szerintetek a Motorex jobb olaj mint a Repsol?
Remélem nem csináltam rossz cserét amikor váltottam.
Csak annak veszélyes aki a cső rossz végén áll
Amúgy a látszattal ellentétben tényleg az egyik legkevésbé balesetveszélyes sportág a lövészet...de kinek a pap, kinek a paplan ugye
Na arra egy ideje nekem se kell...
Hát én ilyenre nem költeném a pénzem mert veszélyes játék ez számomra.
De biztos jó szórakozás nektek én tartok tőle.
Inkább harcművészetre költeném jobban a pénzem még,most is csinálom de sajna már csak egyedül edzem.
Asszonyra sem kell már.
De volt ilyen is...