Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy albert dobom EXC-re,ha valakinek kell óccsó péézér oda adom. Akkor megtudom venni az akrát.
nem beszóóóni
ejj de faxa lett Szabi! Grat!
ez igen mehetsz bagamérihez vele fagyiért

amúgy jó lett látom ...most már leszedheted
Tessék egy KTM jóárasítva!
http://www.hasznaltauto.hu/2843294_ktm_e
xc_2002
Látjátok ilyenkor nincs egy bűdös vasam sem Pedig én is megvenném szívesen a mocimra
Megvan igen, 50 pénzér vihetö.
Hú Jó a bleckendecker akkusfúród nekem is ilyen van Mit is kell nézni áá megvan lábtartóóó for EXC Gizda a cucc
ZOOZEE:

idesüss
Kellett neked valamit állítanod vagy cserélned a motoron mikor felraktad az aprókavicsot?Értem én a fúvókára vagy ilyesmi.
nekem is ez az aprókavics dob van 525-ön ... 48 as lyuk figyel rajta ...amúgy jó cucc elég sokat dob rá ez a kémény.....nem a hangjára gondoltam... de az se szar....ennyi pénzért meg nemis rossz .........leht megveszem a másikat ha még eladó .....eladó még ?
köszi,átadom

most volt darabokban amugy,ki lett polirozva a felnik,lengővilla,segédváz..
teljes pucolás,zsirozás,uj vezm.tengely,ktm-es markolat,na meg az akra
meg érdemelte már szegényke

vgvg3kukacmsnpontcom néha fel szoktam menni:)
Természetesen sok!
váá de szép gép..!

van msn elérhetőséged?
hello skacok!
nincs otthon egész véletlen valakinek elfekvőben egy KTM Duke-ra való(legalább is olyan formájú) tükre?igazából balos volna a jó...az enyémnek annyi a baja(eltört,de meg lett hegesztve ) hogy porlik szét rajta a gumi...
ha tud vki segíteni lécci írjon!
Ave
jah,az már mindjárt más

a szép kis albi peti féle dobom meg eladó sorba került:(
majd ha meglesz az akra,lehet vinni (vadi uj,2honapot használtam)
Ha darabját megveszed ennyiért akkor darabja
Amugy a kettö együtt. Egyik már elkelt.
Mér ez most sok vagy kevés
Nah mint ugye kderült elmértem azzal a tetü, tolomérö gecivel
Szal 48as az a 35
Darabja ennyi,vagy a kettő?
Ja, olyan, mint a törzsi kuruzsló...mindenre tud mondani valamit. Az meg a másik vége a dolognak, hogy jó-e vagy sem...
Végig 35milis a belső csőátmérő vagy csak a dob végénél(kipuff nyílás)?
Á dehogy jön az Csak GD mindenre megmondja a frankót
na,akkor segitsél te plz,sürgös lenne,mert akkor holnap postázni tudná a cuccot ha jó!

de nem igen szük az szerintetek?
GD Mester? Eszem, faszom, megáll....jön a világvége, vagy mi a szösz?
GD mester!

ugy néz ki megveszem ezt az akrát!

viszont van egy kérdésem:35mm a belső csőátmérője az akrának,az én végződésemnek meg 50... most akkor csináltatnom kell egy közdarabot?

nem lesz szar nekem,ha egy db lesz fent? ezt az akrát nem direkt DUAL-ba tervezték?(szoval 2*35) de ugye nekem egy lenne..

jó lesz az szerintetek? köszi