Köszönöm!
Igen Albert Racing Dobok vannak rajta.
A PB az egy ilyen rendszer:
A DUAL POWER ( POWER BOMB )egy olyan szerkezet, ami legalább olyan egyszerű mint amilyen hatékony!
A leömlőhöz egy adott helyen egy plusz csődarabot hegesztenek, aminek az átmérője - mind külső, mind belső - megegyezik a leömlő elején mért átmérővel.
Ennek a csőnek a segítségével a motor hangja jelentősen halkabbá válik (kb. 1 db. ) , ugyanakkor javul a motor teljesítménye minden fordulatszám tartományban.
Azonban nem minden motor reagál hasonlóan a DUAL POWER ( POWER BOMB )-re!
Némely motornál ugyanúgy emelkedett a maximális teljesítmény, mintha normál XRACING kipufogó dob lenne rajta, de a teljesítménygörbe a közép és alsóbb sebességtartományokban jobban emelkedett.
Némely motornál viszont egyenletesen emelkedett a nyomatékgörbe, mind az alsóbb, mind a felsőbb tartományokban, ezzel is elősegítve, hogy azt az előnyt, amit a DUAL POWER ( POWER BOMB ) kipufogószett ad hasznosítani tudják mind a versenyeken, mind a mindennapi vezetés közben.
Ne felejtsd el, hogy csak egy komplett kipufogórendszerrel érhetsz el kimagasló teljesítménynövelést!
Jelenleg ilyen a gépem,kapott sportdobokat,fúvókázást,meg lecseréltem a fejidomot,tettem rá kézvédőt.
Jövőhéten kap még egy PowerBomb csonkot hogy teljes legyen a rendszer.
te még nem tudom mit csináljak,annyira nem vészes(még nem csuszott meg nekem soha)csak a szerelő szerint már nem ártana kicserélni,viszont most szereztem vez.mütengelyt is,szoval nem tudom hogy fogok álni anyagilag:S
mondjuk ha picit olcsobban adnád:P
Nekem csak első volt, használtan kaptam, aztán azzal is adtam el a motort, semmi bajom nem volt vele, szárazon-nedvesen egyaránt jól tapadt. Amúgy ezekkel szerelték gyárilag az LC4 SM-kat, ismerősöknek a hátsó félelmetesen gyorsan (2-3e km) elkopott...
Előre én a helyedben ilyet tennék fel.
És veled mi a helyzet megy a mocizás 1000-el?
Mivel nyomod most?
Én megyek ma is túrázni 15órakkor indulunk Fehérvárra és környékére,meg beleinvesztálok egy ügyfelet is a túrába,akkor holnap már nem kell külön elmennem hozzá.
igen de arra se nagyon akar reagálni...ugye ha rajta van a szivató úgy megy csak...ha tekerem max egy picit emelkedik,de szivatót visszaengedve teljesen betekert alapjáratállítóval is lefullad
lefordítsam?
Amúgy szia Gabi! Látom máshol is megtaláltad a KTM topikot
2. mert az akra már régóta csinálja, és nem vált be
3. te meg megeszed ezt a nagy semmit mondó marketing szöveget
Miért nevetsz rajta?
Igen Albert Racing Dobok vannak rajta.
A PB az egy ilyen rendszer:
A DUAL POWER ( POWER BOMB )egy olyan szerkezet, ami legalább olyan egyszerű mint amilyen hatékony!
A leömlőhöz egy adott helyen egy plusz csődarabot hegesztenek, aminek az átmérője - mind külső, mind belső - megegyezik a leömlő elején mért átmérővel.
Ennek a csőnek a segítségével a motor hangja jelentősen halkabbá válik (kb. 1 db. ) , ugyanakkor javul a motor teljesítménye minden fordulatszám tartományban.
Azonban nem minden motor reagál hasonlóan a DUAL POWER ( POWER BOMB )-re!
Némely motornál ugyanúgy emelkedett a maximális teljesítmény, mintha normál XRACING kipufogó dob lenne rajta, de a teljesítménygörbe a közép és alsóbb sebességtartományokban jobban emelkedett.
Némely motornál viszont egyenletesen emelkedett a nyomatékgörbe, mind az alsóbb, mind a felsőbb tartományokban, ezzel is elősegítve, hogy azt az előnyt, amit a DUAL POWER ( POWER BOMB ) kipufogószett ad hasznosítani tudják mind a versenyeken, mind a mindennapi vezetés közben.
Ne felejtsd el, hogy csak egy komplett kipufogórendszerrel érhetsz el kimagasló teljesítménynövelést!
a dobok nem Albert Peti féle?
a PowerBomb az micsoda?
Jövőhéten kap még egy PowerBomb csonkot hogy teljes legyen a rendszer.
mondjuk ha picit olcsobban adnád:P
Előre én a helyedben ilyet tennék fel.
van valakinek tapasztalata pirelli mt60 RS gumival?
hozzá tudnék jutni egy vadi uj hátsoért 20k-ért.
Esetleg elsőt hol célszerü keresni?
köszi
Mivel nyomod most?
Én megyek ma is túrázni 15órakkor indulunk Fehérvárra és környékére,meg beleinvesztálok egy ügyfelet is a túrába,akkor holnap már nem kell külön elmennem hozzá.
06309793572