Ennyi idő alatt míg megvártad hogy válaszoljak, akár meg is nézhetted volna magadnak...amúgy igen, ugyanaz a cikkszámuk, tehát elvileg jónak kell lennie
hiába itt a fagyiszezon és már viszik is a lábtartókat egyből mint a cukrot
enyémet is meg akarták venni tegnap mert én nem használok ilyesmit endúrózni
szabi amúgy szerintem ha ilyen tizenezrek akkor csináljál inkább....simán tudnál......vagy nézel valami bontott lábtartót és csinálsz hozzá pikk pakk konzolt.....matt fekete spray és gó a fagyizó
velem biztos nem vesztek össze olajon....vagy mégis
szóval mindenkinek szíve joga azt tenni a gépébe amit akar...
én annyit mondtam hogy a fellelhető ismertebbnevű olajok között tény hogy a repsol van alul...és én ugyanannyi pénzért hozájutok akár motul,motorex,castrol, termékeihez is és így nem nagy okosság a repsolt raknom......viszont azért olajoz az is .....
Hétvégén volt valaki motorozni,túrázni?
Szombaton szép idő volt felénk,így 15órakkor elindultunk egy jó kis körre.
Fehérvár-Balatonalmádi-Veszprém-és onnan haza.
Jó volt látni hogy sok motoros végre elővette a gépet.
Mindenki érzelmi alapon, és a pénztárcája vastagsága alapján dönt! Ha a viszkozitás, és az előírt teljesítmény szint megfelelő a motorod kívánalmainak, akkor a doboz színe dönt. Ki-ki a szürkét, sárgát, kéket, zöldet, pirosat, narancsot szereti. Nem fogsz olyan választ kapni, hogy igen, a repsol a legjobb, használd egészséggel, mert valaki, akinek nem tetszett a címkéje, majd jól megmondja, hogy milyen szar az olaj...ezért is kár ezen ennyit vitatkozni...
1-2 ezer forint megtakarítása reményében nem biztos hogy érdemes kísérletezni,szét barmolni 1 jó motort aminek a javítása utólag több százezer is lehet
meg kb egy formai rajzot, vagy ha nem akkor azt nemkell
amugy a ktmworld-on kell keresgélni,vagy merrefelé?
Tudnál adni egy e-mail címet vagy esetleg küldeni egyet a nagymatel@freemail.hu -ra , lenne egy fontos kérdésem, előre is köszi
enyémet is meg akarták venni tegnap mert én nem használok ilyesmit endúrózni
szabi amúgy szerintem ha ilyen tizenezrek akkor csináljál inkább....simán tudnál......vagy nézel valami bontott lábtartót és csinálsz hozzá pikk pakk konzolt.....matt fekete spray és gó a fagyizó
meg tudod mondani,hogy az én 00" 620SC-mbe jó-e az ujabb 640-esek kupplunglammelája?
mekkora a 620-asaba valónak az átmérője?
köszi!
velem biztos nem vesztek össze olajon....vagy mégis
szóval mindenkinek szíve joga azt tenni a gépébe amit akar...
én annyit mondtam hogy a fellelhető ismertebbnevű olajok között tény hogy a repsol van alul...és én ugyanannyi pénzért hozájutok akár motul,motorex,castrol, termékeihez is és így nem nagy okosság a repsolt raknom......viszont azért olajoz az is .....
Szombaton szép idő volt felénk,így 15órakkor elindultunk egy jó kis körre.
Fehérvár-Balatonalmádi-Veszprém-és onnan haza.
Jó volt látni hogy sok motoros végre elővette a gépet.
Végül is mindenben ugyanaz a paramétere mint a Motorexnek volt.
Meg akkor Tatabányán sem hiszem hogy ajánlotta volna hozzá.