KB 130 óra,én aktívan használom, Románia, Erdély.2dugó,1 hajtókar, csapágyak, teleszkópok szervizelés,most kormánycsapágy, pds, lengővilla csap. Nagyon szeretem, soha nem hagyott cserben, nincs semmi féle karburálás ,pedig 200-1700 m-ig használom. Most megérdemelt egy új rezót.
Nekem kb 60. óra környékén kezdett előjönni,ez az "elkapja" tekeri, nem tekeri dolog,aztán a ventilátorral lemerítettem az aksit és onnantól kezdve nincs is benne. Mindig rúgom azóta, valami 4-5 ezer a persely az önindítóhoz,de nem izgat,úgyse használom.
Engem ami zavar most, hogy a rezó-henger csatlakozásnál rezonál,de nagyon, mert a 2 tömítőgyűrű már megkeményedett, amit mezei csapágyboltban kapni 2-300ftért az hamar megkeményedik,lószart sem ért,de a gyáriért meg lusta vagyok elmenni 50km-t a boltig.
Neked mennyi üzemóra van a gépben? Volt már rajta generál?
sajnos ritka a magyar oldalakon az SMC.. :/
jano72 , mindennek megvan az ára tudom én :D a tiednek mennyi is? :D
30 üzemóra ebbe az évbe, eddig gond nélkül, szóval még nincs szopóroller :D :D
igen néztem elég ritka a magyar oldalakon az SMC sajna...
Gondolom hogy van az az ár :D :D mennyi lenne az annyi jano72 ? :D
am 30 üzemórát mentem csak vele, és nem volt gond vele idáig, szóval még nem száltam fel a szopórollerre :D
Hogy oldjátok meg a versenyendúrók indexét?Mert ugye ezekben gyárilag nincs akkumulátor,ami kellene az index miatt.Egy kis lítiumos aksiról???
Narancssárga kellene .
Akkumulátor, nem a legszarabb .Mégis szivat
Na meg jó a szerelőm! :-D
Engem ami zavar most, hogy a rezó-henger csatlakozásnál rezonál,de nagyon, mert a 2 tömítőgyűrű már megkeményedett, amit mezei csapágyboltban kapni 2-300ftért az hamar megkeményedik,lószart sem ért,de a gyáriért meg lusta vagyok elmenni 50km-t a boltig.
Neked mennyi üzemóra van a gépben? Volt már rajta generál?
jano72 , mindennek megvan az ára tudom én :D a tiednek mennyi is? :D
30 üzemóra ebbe az évbe, eddig gond nélkül, szóval még nincs szopóroller :D :D
Gondolom hogy van az az ár :D :D mennyi lenne az annyi jano72 ? :D
am 30 üzemórát mentem csak vele, és nem volt gond vele idáig, szóval még nem száltam fel a szopórollerre :D