Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek isomszettet és egyéb bontott alkatrészt a képen látható motorhoz.
Ktm exc 125
Ktm sx 125
ktm egs 125
Akinek van kérem irjon köszi.
Sziasztok!
Keresek 18" hátsó kereket EXC 450-be.
Nem baj ha karcos,kopott.
Ha valakinek van,ne tarsa magában!
Köszi
Eladó!
Kartervédő haspáncél 2006 ktm sxf 250 re való, de gondolom több típusra is jó.
Vadi új 5mm vastag alumíniumból igényesen szakszerűen elkészítve szakemberek által. Kérésre képet árat küldök.
Üdv!380Sx vételén gondolkozom!Valakinek van tapasztalata a motorral kapcsolatban?Gondolok itt megbízhatóságra,alkatrész ellátás stb.stb.
Hali! Tudja valaki, hogy mennyinek kell lennie a kompresszionak 300exc-nel?
Nézd meg a privát üzenetedet!
Sziasztok
Rendszámozás miatt sürgősen vásárolnék 2007-es EXC 450-hez sárvédő toldatot lámpával,első féklámpa kapcsolót,láncvédőt,indexeket.
Előre is köszi!
Hali!KTM EXC EGS MXC SX 250 1996-1999-IG DUGATTYÚ ELADÓ eredeti ktm dugattyú, mérete 67.46 c-méret,teljesen új,csapszeg nélkül 25000ft tel:06304906559
Keresek 2003 exc 450-re kuplungmunkahenger védőt és a bal oldali légszűrőház idomhoz gyorszárat!Jó állapotu gyári matrica is érdekelhet a légszűrőfedélre ha netán akadna vkinél...
Műanyag blokkvédő neki van..
https://www.facebook.com/norbe...
Szia. Nekem amig 525exc-m volt használtam gyári, meg egy nyitott Leo Vince dobbal is. Nem állitgattam semmit, mindkét rendszerrel jól ment. A nyitott dobbal kb 1 literrel többet fogyasztott, viszont annyival jobban is ment.
Majd ha aktuális lesz hívlak, gyere velem motort venni.
Ha venni akarok akkor minimum a fele annak amit kér érte a tulaj.
Sziasztok Fanok! Érdeklődnék,hogy mekkora teljesítmény növekedést jelentene ha 525exc-n lecserélném a gyári rendszert mondjuk akrapovicra???Mennyire igényel karbi állítást a dolog??
Sziasztok!
Tudja valaki mennyibe kerül egy 2007-es exc 450 forgalomba helyezése?
Minden papirja meg van ami kell.
Előre is köszi!!!
Mennyi legyen egy 10 éves 250-es 4-t krosszmotor?
Gyanúsan olcsó nekem
Tud valaki olyan dokumentumot ahol le van írva hogy kell a szelep hézagot ellenőrizni az exc500 típusú motoron?
Köszi!
Hali! Erről a motorról tud valaki valamit?
525 exc 2004 jobbos hűtőt keresek!!!!!!
Oké,érdekel a kapcsoló.Mennyiért adnád?
Féklámpakapcsolóm van. Hétvégén tudok képet mutatni.
Sziasztok!
Ktm EXC 450 2007-es évjárathoz keresek első féklámpakapcsolót,idomszettet,hátsó lámpa búrát.
Ha valakinek van elfekvőben ne tartsa magában!
Köszi
Nekem van új zöld rugóm
Sziasztok, KTM GXR50-hez keresek cuccokat. Ha valaki esetleg bont ilyet elég sok mindent megvennék. Köszi sziasztok