Nem feltétlen ahhoz kapcsolódóan amiről beszélgettek, de hatalmas igazságot írtál! Ma már nem érdek, hogy tartós legyen! És tényleg mindenre van magyarázat és ez akkor jön ki, amikor az embert saját szakmájában próbáják meggyőzni a hülyeségről. Szinte minden nap találkozok ilyen kreténekkel!
nem csak hegyre kellene
olyan lenne a igazi amivel már úton is tudok menni
most cr 250-em van jó meg minden de azért megfordult a fejembe hogy papíros motor meg jogsi azért nem ártana
akkor nem kellene mindig futóval vinni a motort ha mondjuk 30km-re egyik ismerősömtől indulnánk túrázni
ÉS ezt TI el is hiszitek hogy a GYÁRI csap nincs jól kezelve?
De nem is VITATKOZOK én erről SENKIVEL...MINDENKI tudja mi a probléma...de MÉGIS itt VIRNYÁKOL...aztán meg OKOSKODIK.
Tanuljátok már meg...AKI abból él hogy ALKATRÉSZT ELAD és "JAVÍT" annak NEM érdeke hogy VALAMI sokáig menjen...és MAGYARÁZAT mindig lesz rá...hogy miért SZAR...vagy MIÉRT romlott el...
hello
hamarosan motort akarok venni
EXC450 vagy EXC525 körül nézelődök.
papíros motort szeretnék
tudnátok véleményeket írni?
vagy melyik EXC-t ajánlanátok?
endúrózásra lenne használva.
Pali megcsinálta totál új cumókból nekem de annyira felbaszta az idegemet hogy eladtam mert a gyári hajtókar alsó csap 60 óra alatt megdöglött!Öccsétől vettem a KTM -t, de eddig elég faszányos!
Jól néz ki, de bocs nem tőled kérdeztem hanem gecsától csak olyan jól sikerült az oldal fejlesztése amelyik előzmény nem ezen az oldalon van akkor nem látod kinek válaszolsz!
Szia ...nekem gyűrű ragadás gyanús ,hengerfej felől ha a szimering lenne nincs olyan aktív olajzás
Sajnos maradt Wössner gyűrűm a 7 éves berg múltból...:-(
olyan lenne a igazi amivel már úton is tudok menni
most cr 250-em van jó meg minden de azért megfordult a fejembe hogy papíros motor meg jogsi azért nem ártana
akkor nem kellene mindig futóval vinni a motort ha mondjuk 30km-re egyik ismerősömtől indulnánk túrázni
De nem is VITATKOZOK én erről SENKIVEL...MINDENKI tudja mi a probléma...de MÉGIS itt VIRNYÁKOL...aztán meg OKOSKODIK.
Tanuljátok már meg...AKI abból él hogy ALKATRÉSZT ELAD és "JAVÍT" annak NEM érdeke hogy VALAMI sokáig menjen...és MAGYARÁZAT mindig lesz rá...hogy miért SZAR...vagy MIÉRT romlott el...
hamarosan motort akarok venni
EXC450 vagy EXC525 körül nézelődök.
papíros motort szeretnék
tudnátok véleményeket írni?
vagy melyik EXC-t ajánlanátok?
endúrózásra lenne használva.
Azt nézem most nagyon nincs is eladó 550 es a piacon.
Sajnos maradt Wössner gyűrűm a 7 éves berg múltból...:-(
Ez a hüvelyezés PONTOS kivitelezést IGÉNYEL...és ANYAGválasztást...meg a TÖBBI is...