sokat ne várj ezektől, jó eséllyel több lesz a szerelem mint a motorozás
bár lehet találni biztos jót.....
de ha az újabbak is elhanyagoltak jó eséllyel a régiek sem különbek
pl amit haver vett sokkal újabb és szebb volt(szerintem az egyik legszeb állapotú volt a piacon) de már ráköltötte a robogód árát legalább egyszer már az első héten
ilyen "apróságokra" kuplung munkahenger csere teleszkóp felújítás meg még biztos volt valami de nem emlékszem már
ami lc4-et néztem tavasszal azon is volt legalább 200 ezer hiba-hiányosság amit az első szemrevételezésnél észrevettünk(kopott féktárcsák, folyt a hátsó teló, himba elkopva, megnyomott hűtő, fos láncszett)
és még nem is láttunk bele. mert az auto dekompresszor be szokott szarni(elkopik egy pici pöcök a vezérműtengelyen) aztán szépen viszi magával az egész indítási rendszert
igen elég ritka
nekem is a nyáron sikerült egyet véletlen szerezni.
de ha tudsz várni és minden nap böngészel biztos lesz
bár enek a lc4 nek az ára ott körül van mint a exc amit néztél
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-9560852
Üdv mindenkinek! Autóvillamossági szerelő vagyok és a minap egyik barátom áttolta a 505sx quadját azzal, hogy megpróbálták bebikázni, de nem sikerült és azóta nem indul. Mint kiderül fordítva próbálták bikázni és ezzel kiütötték a gyújtás modulját. Szükségem lenne a kapcsolási rajzára! Nem vagyok nagy google mester, remélem valaki tud segíteni. Szép napot!
Szia
hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem ez nem a te motorod ha robogozás után nézük mert ez üzemorás gép igen sokat kell szerelni.
ha endurot szeretnél ktm lc4 ajánlanám kevésbé szerviz igényes jó olaj és olajcserét kell betartani.
nekem is az van hobbi motorként egy lc4 400
sok sikert a vásárláshoz!
Sziasztok!
Sok évnyi robogózás után szeretnék egy terepmotort ezt néztem ki magamnak: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Tudnátok olyan dolgokat mondani amit erről a tipusról tudni érdemes?
PL mit érdemes megnézni rajta, egyáltalán érdemes e ilyen régi tipussal foglalkozni
Köszönöm: Zoli
Én nem titkolózom...csak van, aki kenyeret tud/nem tud, de süt, én meg mást tudok. A kenyeret is pénzért adják, akkor ez mitől lenne ingyen? Főleg totál ismeretlenül, jellemtelenül, a fórumon keresztül? Mert van olyan, akivel 1-2 hetente beszélek innen, és szívesen segítek, mert ha nekem van gondom, ő is segít. De mi legalább vesszük a fáradtságot, és személyesen kommunikálunk, direktbe...
Látom EZERREL zajlik a CSÖVINGER DZSEMBORÍÍÍ...vagy CSÖVINGER DÉJJ.....kinek hogy TECCIK...
Igazán PRESZTÍZS értékű hüjjék is FELBUKKANNAK újra és ÚJRA...de hogy EZEKTŐL a ZSIRÁF nem fog LEHÚZNI egy FORINTOT se az kurvaélet...de hát a LOTTÓötös se tuti...és NÉHA mégis begyön VALAKINEK...
ZSIRÁF..neked mondanék vagyis ÍRNÉK valamit...ezzel a TITKOL
ÓZÁSSAL kapcsolatban:HÁROM..azaz 3 ember úgy tud TITKOT tartani ha KETTŐ azaz 2 HALOTT...
Szóval ÉRTED...
FAROK LEVI...neked mijafasznak van a szemed? Csak azé hogy NE legyen JUK a fejeden? NE csak nézzé...LÁSSÁL is...
EGY fogad legyen...oszt az is FÁJJON:)
Van `ilyen` szaki. Csak nem fogja elmondani telefonba, hogy mi, merre, hány méter. Oda kell vinned a motort, elmondod, hogy mit szeretnél, ő elmondja, hogy ez mennyibe fáj neked, és ha ámen, akkor megcsinálja...
Ha annyira komolyan gondolod és meg is van rá a pénzed akkor próbáld meg a proptech-et, nem márkaszervíz, viszont "tuningolással" is foglalkoznak, hátha.
Helló mindenkinek!
2003 EXCMXC 525-höz keresek olyan akkumlátort, ami hidegen is beindítja a motort, esetleg tud valaki segíteni benne milyen aksit vegyek bele?
Sziasztok, KTM gurut keresnék exc250 tuningolásához. (olyat aki például tudja mennyit kell levenni a hengerfejből hogy nyomatékosabb legyen, powertérnövelő, szívótérnövelő..ilyenek.)
Köszönöm!
bár lehet találni biztos jót.....
de ha az újabbak is elhanyagoltak jó eséllyel a régiek sem különbek
pl amit haver vett sokkal újabb és szebb volt(szerintem az egyik legszeb állapotú volt a piacon) de már ráköltötte a robogód árát legalább egyszer már az első héten
ilyen "apróságokra" kuplung munkahenger csere teleszkóp felújítás meg még biztos volt valami de nem emlékszem már
ami lc4-et néztem tavasszal azon is volt legalább 200 ezer hiba-hiányosság amit az első szemrevételezésnél észrevettünk(kopott féktárcsák, folyt a hátsó teló, himba elkopva, megnyomott hűtő, fos láncszett)
és még nem is láttunk bele. mert az auto dekompresszor be szokott szarni(elkopik egy pici pöcök a vezérműtengelyen) aztán szépen viszi magával az egész indítási rendszert
nekem is a nyáron sikerült egyet véletlen szerezni.
de ha tudsz várni és minden nap böngészel biztos lesz
bár enek a lc4 nek az ára ott körül van mint a exc amit néztél
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-9560852
a vége fele van bene vilamos rajz.
http://www.manualslib.com/manu...
ha a cdi kifeküt akkor az huzos lesz.
Sok sikert
hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem ez nem a te motorod ha robogozás után nézük mert ez üzemorás gép igen sokat kell szerelni.
ha endurot szeretnél ktm lc4 ajánlanám kevésbé szerviz igényes jó olaj és olajcserét kell betartani.
nekem is az van hobbi motorként egy lc4 400
sok sikert a vásárláshoz!
Sok évnyi robogózás után szeretnék egy terepmotort ezt néztem ki magamnak: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Tudnátok olyan dolgokat mondani amit erről a tipusról tudni érdemes?
PL mit érdemes megnézni rajta, egyáltalán érdemes e ilyen régi tipussal foglalkozni
Köszönöm: Zoli
Igazán PRESZTÍZS értékű hüjjék is FELBUKKANNAK újra és ÚJRA...de hogy EZEKTŐL a ZSIRÁF nem fog LEHÚZNI egy FORINTOT se az kurvaélet...de hát a LOTTÓötös se tuti...és NÉHA mégis begyön VALAKINEK...
ZSIRÁF..neked mondanék vagyis ÍRNÉK valamit...ezzel a TITKOL
ÓZÁSSAL kapcsolatban:HÁROM..azaz 3 ember úgy tud TITKOT tartani ha KETTŐ azaz 2 HALOTT...
Szóval ÉRTED...
FAROK LEVI...neked mijafasznak van a szemed? Csak azé hogy NE legyen JUK a fejeden? NE csak nézzé...LÁSSÁL is...
EGY fogad legyen...oszt az is FÁJJON:)
2003 EXCMXC 525-höz keresek olyan akkumlátort, ami hidegen is beindítja a motort, esetleg tud valaki segíteni benne milyen aksit vegyek bele?
Keresek 04 utáni sx exc kipufogóleömlőt.
Akinek van elado kérem jelezze.
Köszönöm
Köszönöm!