Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
Keresek ktm 520-hoz blokk,hűtő,kuplung munkahenger védőt.valamint hátsó féktárcsát,és hátsó kereket vagy csak külön agyat!aki tud az szóljón vagy adjon valami elérhetőséget! előre is köszi !
2005 4t exc-re nincs valakinek eladó kipu rendszere?
még tavasszal eladtam.
Hali! Kerék megvan még?
Hozhatja
ja h már eladtad :S akkor mind1
majd hív, azt igérted hogy visszaveszed
Még nem látom hogy hirdetné a jelenlegi gazdája
erről tudsz adni 1 hirdetés linket? haver ilyet akar venni, és megmutatnám neki! :) meg hát nem vagy messze.. :D
Rányúltál te erre a vasra rendesen, ilyen előzményekkel ebbe minimum 3-szor annyi van mint hiszed.
Nincs rajt semmilyen cikkszám,de a felfogatási pontja megegyezik ugy hogy ha nem is gyári de rávaló,ami a képen is látszik csak annyit látok én is.
Beázni azután szokott, ha a kormányhatároló csavar elvesztése után, a villaszár összetöri a dobozát. Ha mondasz cikkszámot róla, akkor megtudom nézni.
Igen azt tudom,hogy gyárilag ott van,a srác azt mondta hogy azért lett betéve hogy ne ázzon be,de gondolom ez hülyeség,nem tudom miért lett oda téve meg átkötözgetve,de működik tökéletesen,a CDI az gyári lehet?mert haverom 525-én ugyanúgy 2005-ös mintha nem ugyanez lenne
A vezeték színekből látni, hogy valami utólagos beépítés...az elektronika a váznyak bal oldalán található, két kis csapra van felcsavarozna a villahídnál.
Főleg a KTM kereskedésekben....de milyen tűt keresel?
Ja és azt furcsállom hogy a gyújtás a légszűrőházba van,ez gyári vagy ez is valami kókányolás?
Sziasztok!
SX Keihin karburátorába hol keressek tűt? A gugli nem segített.
egy persely mennyit bír? kb 200 órát mint egy dugó csak elmegy nem?
utána az a kis plusz pénz a fúrásért már nem fogja az embert tönkretenni
Lehet újra nicasil-oztatni is, az a gyári állapot. Bontott hengernél megint kérdés a kopás, az üzemóra. Persely a leggyorsabb megoldás, olcsóbb is, de kevésbé tartós.
Szelep leszakadás az előző tulaja szerint volt lehet akkor sérült a henger is.Új persely vagy inkább bontott henger?
Ebben a motorban vagy nem annyi óra van, vagy bekapott valamit az égéstérbe, és az sértette meg a Nicasil réteget.
Azokon a karbikon, amin nincs TPS szenzor, azokon helyettesítették azzal a kis fekete dobozzal, ami korrigálta az elektronika felé az értéket. A tiéden rajta van, húzd szét a csatit és kösd össze a karbin található csatival.
na jolvan nem égetsz ki.. te se tiszteltél.. én se.. szia..
anyád hány éves?...már csak azért kérdezem,hogy van-é fogalmad a "tisztelet" szóról... ja,hogy neki nincs net...az+az ő baja
ja hát én is netre szoktam írogatni 50 évesen :D értelek :D jó8