sziasztok!
Keresek ktm 520-hoz blokk,hűtő,kuplung munkahenger védőt.valamint hátsó féktárcsát,és hátsó kereket vagy csak külön agyat!aki tud az szóljón vagy adjon valami elérhetőséget! előre is köszi !
Igen azt tudom,hogy gyárilag ott van,a srác azt mondta hogy azért lett betéve hogy ne ázzon be,de gondolom ez hülyeség,nem tudom miért lett oda téve meg átkötözgetve,de működik tökéletesen,a CDI az gyári lehet?mert haverom 525-én ugyanúgy 2005-ös mintha nem ugyanez lenne
A vezeték színekből látni, hogy valami utólagos beépítés...az elektronika a váznyak bal oldalán található, két kis csapra van felcsavarozna a villahídnál.
Lehet újra nicasil-oztatni is, az a gyári állapot. Bontott hengernél megint kérdés a kopás, az üzemóra. Persely a leggyorsabb megoldás, olcsóbb is, de kevésbé tartós.
Azokon a karbikon, amin nincs TPS szenzor, azokon helyettesítették azzal a kis fekete dobozzal, ami korrigálta az elektronika felé az értéket. A tiéden rajta van, húzd szét a csatit és kösd össze a karbin található csatival.
Keresek ktm 520-hoz blokk,hűtő,kuplung munkahenger védőt.valamint hátsó féktárcsát,és hátsó kereket vagy csak külön agyat!aki tud az szóljón vagy adjon valami elérhetőséget! előre is köszi !