Ez a te véleményed és meggyőződésed ennek ellenkezőjéről én nem szeretnélek meggyőzni te majd ennyiért veszel ilyent sok szerencsét hozzá! Ám én úgy gondolom minden annyit ér és tud amennyit adnak érte, na ez annyit ért hogy 24óra alatt elkelt és 2 ember lemaradt róla.
Pedig merő jóindulatból kérdeztem...De igazad van a szöveget alatta nem olvastam el, csak az ára tűnt fel, MERT Szerintem egy ennyi idős motornak akármilyen állapotú kb az az 500 ezer a reális ára.. Na ezért kérdeztem hogy miért ér többet annyival a tiéd ...
tel.szám létezik, csak nem a hirdetőé. hanem pl. az egyik az enyém. még motorom se volt soha, az oldalon se jártam soha...
a weboldal üzemeltetői meg nem válaszolnak szombat reggel óta.
trágya ez a hely...
Köszönöm jóindulatú kérdésed, naívan azt gondoltam 46 évesen nem hisz már valaki a mesékben, tévedtem! Épp ezért csupán jóindulatból elmagyarázom mivel tud többet( bár nem kéne hiszen pont az ilyen hívőket célozza meg a hirdetés). Először is ez nem délibáb el lehet jönni, megnézni,érinthető, hallható, szagolható és ha kifizeted az árát el is vihető de ha te az általad linkelt olcsóbb verziót választod legyen. Akkor a következő a helyzet: tel. szám nem létezik így írsz 1 imailt erre a következő választ kapod:Üdv.
2007 KTM EXC-F 250
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült.
A teljes ár 500.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Daniel Erre válaszolsz és kb. 1perc múlva kapod ezt hiszen nagyon gyorsan tud írni az eladó :Dear Sir ,
The bike has no technical damage at all, no scratches or damage, no hidden defects .
I bought the bike while I stayed in Hungary.Now I stay in London United Kingdom with my family and the bike is here with me.The bike has hungarian documents with hungarian registration .
It comes with all the documents you need to register it on your name + the sale contract in hungarian language - adásvételi szerzodés +2 keys .You will not have to pay additional taxes for this (the bike is registered in Hungary and have hungarian documents)It`s my personal bike.I`ve listed the bike under this price because I want to sell it faster.
I have worked in Hungary for the last 1 year and I`ve purchased the bike there.
I have decided that it`s better to sell it back because I don`t use it anymore , it`s a pity to keep such a bike and not to use it. Now I`m trying to sell it back in Hungary .
I tried to sell the bike in UK, but nobody want to buy a bike with hungarian documents.
Here all the vehicles are in miles and the bike has kmh.
We can make the deal using a safe and secure transport company .
I will cover all the taxes for shipping ( the shipping is free to your home address ) .
If you want to buy the bike let me know your address so i can calculate the shipping taxes .
Regards and i wait your e-mail ,
Na ha ekkor még nem ébredtél fel ismét válaszolsz és akkor már kapod a sz.számot ahová küldheted a fél millát és te örömmel teszed mivel ez olcsóbb 340-el, ezután meg majd rájössz magadtól MIVEL TUD TÖBBET! Remélem most választ kaptál a kérdésedre.
csak hogy örüljön a troll fejed:
1:
nem a legolcsóbbat néztem, és egy 6-800ezer közti motorra csak ne kelljen több 100 pénzt költeni azonnal....
2:
haver totál nem volt sóher mert 1.1 millát kiadni egy 2007es 450esre az azért nem kevés, és már neki is benne van 100 pénzbe az előző tulajok sóhersága-nemtörődönsége
szóval ennyi a történet.....ktm van olcsón is szar meg drágán is szar
persze nem a ktm a szar hanem aki nem tartotta karban
EZ így van szarevő PROLIKÁM...ahogy ÍROD...csak EGY valamit elfelejtetté hozzátenni:
AZT hogy elmentél megnézni a LEGOLCSÓBB,leglelakottabb FOSTLAIGÁT...és RÁFOGOD hogy ez a MOTOR hibája...pedig még VÉLETLENÜL sem az...hanem a SZAREVŐ,kontár OLCSÓjános PROLIKÉ...akik még a KENYÉRRE is sajnálják a pézt amit MEGESZNEK...
Mert TE is sajnálod egy JÓ KTM-re a pézt...mert lehet JÓT venni...elhiheted nekem...
De KITŐL is sajnálod? Megmondom: MAGADTÓL...mert a szarodat is megennéd ha BÜDÖS nem lenne...aztán meg itt KARDOZOL feleslegesen...
a weboldal üzemeltetői meg nem válaszolnak szombat reggel óta.
trágya ez a hely...
2007 KTM EXC-F 250
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült.
A teljes ár 500.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .
A fordítás használata https://translate.google.hu/?h...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Daniel Erre válaszolsz és kb. 1perc múlva kapod ezt hiszen nagyon gyorsan tud írni az eladó :Dear Sir ,
The bike has no technical damage at all, no scratches or damage, no hidden defects .
I bought the bike while I stayed in Hungary.Now I stay in London United Kingdom with my family and the bike is here with me.The bike has hungarian documents with hungarian registration .
It comes with all the documents you need to register it on your name + the sale contract in hungarian language - adásvételi szerzodés +2 keys .You will not have to pay additional taxes for this (the bike is registered in Hungary and have hungarian documents)It`s my personal bike.I`ve listed the bike under this price because I want to sell it faster.
I have worked in Hungary for the last 1 year and I`ve purchased the bike there.
I have decided that it`s better to sell it back because I don`t use it anymore , it`s a pity to keep such a bike and not to use it. Now I`m trying to sell it back in Hungary .
I tried to sell the bike in UK, but nobody want to buy a bike with hungarian documents.
Here all the vehicles are in miles and the bike has kmh.
We can make the deal using a safe and secure transport company .
I will cover all the taxes for shipping ( the shipping is free to your home address ) .
If you want to buy the bike let me know your address so i can calculate the shipping taxes .
For translation use http://translate.google.hu/
Regards and i wait your e-mail ,
Na ha ekkor még nem ébredtél fel ismét válaszolsz és akkor már kapod a sz.számot ahová küldheted a fél millát és te örömmel teszed mivel ez olcsóbb 340-el, ezután meg majd rájössz magadtól MIVEL TUD TÖBBET! Remélem most választ kaptál a kérdésedre.
alumínium gyári blokkvédőd van eladó?
km óra át építhető régebbi típusra?
nem piac ez hogy alkudozzunk, elküldtem mindet ktm-et venni dupla áron
de épp ma döntöttem el mégsem eladó a husky, kicsit betömöm a kipufogóját és egyből megszelídül
1:
nem a legolcsóbbat néztem, és egy 6-800ezer közti motorra csak ne kelljen több 100 pénzt költeni azonnal....
2:
haver totál nem volt sóher mert 1.1 millát kiadni egy 2007es 450esre az azért nem kevés, és már neki is benne van 100 pénzbe az előző tulajok sóhersága-nemtörődönsége
szóval ennyi a történet.....ktm van olcsón is szar meg drágán is szar
persze nem a ktm a szar hanem aki nem tartotta karban
AZT hogy elmentél megnézni a LEGOLCSÓBB,leglelakottabb FOSTLAIGÁT...és RÁFOGOD hogy ez a MOTOR hibája...pedig még VÉLETLENÜL sem az...hanem a SZAREVŐ,kontár OLCSÓjános PROLIKÉ...akik még a KENYÉRRE is sajnálják a pézt amit MEGESZNEK...
Mert TE is sajnálod egy JÓ KTM-re a pézt...mert lehet JÓT venni...elhiheted nekem...
De KITŐL is sajnálod? Megmondom: MAGADTÓL...mert a szarodat is megennéd ha BÜDÖS nem lenne...aztán meg itt KARDOZOL feleslegesen...