Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha adsz egy mail cimet, küld róla képet, illetve az árat is ott, ha nem probléma.

Vagy irj a cimemre, az adatlapon megtalálod.
Szóltam! Fotót dobtok fel róla?
hali, az egyik havernak van egy. teljesen új állapotban, (megvette, majd kitalálta, mégsem kell).
Szólj, ha még aktuális.
Zsolti
Helló! Nem sérült a tank szép állapotban van benzincsappal tanksapkával üzemanyag szint jelzővel! Küldj egy e mail címet és tudok képet küldeni meg az árat ott írnám meg ha nem gond!
szia,30/232-0563
Hali, mondanal nehany infot rolla, serult? egy indulo arat? koszi
Szia! Igen érdekel. Tudnál adni elérhetőséget?
Szia,nekem van egy Sx-ből való, kicsit meg van repedve. Ha érdekel .
Hali Urak.
Első felnit lehet hegeszteni?van a peremen egy hajszál repedés(ráfon)
Köszönöm szépen!
Nincsen valakinek six days 500-ra 1 Akrapovic dobja eladó?
megnesztem es nincs termosztat azt hiszem hogy exc 300 2006 gyarilag nincs. vagy talan megis?
jo kicserelem 1.8 asra.
sajnos 13 15 fokban is nagyon hamar forr a vizz altalaban endurozni hasznalom kisebb fokozatokba 1 2 3 nagyon hamar kb 10 percen beloll mar forr is. igen koszi ezt nemtudtam de megnezem hogy hol hejeszkedik el a termosztatt
Sziasztok! Esetleg valakinek van-e hátsókerék agy eladó? Mindegy milyen állapotú.
A sapkában nincs termosztát...a hűtőrendszerben van, a két hűtő alsó része közt helyezkedik el, ha van. A sapkát cseréld ki 1.8-asra, de még mindig nem írtad, hogy milyen körülmények közt forr...
Ilyen termosztátos sapkát hol lehet venni?
igen a hutosapkan van a termosztat 1.2 bar.. jobb lenne egy 1.8 as sapka? koszi
te csicska.. :D
Termosztát van benne? Milyen szituációban `forralja`? Hány bar-os a hűtősapkád?
Szia.

Igen ő lesz az.
Milyen állapotban van?
Ilyen narancssárga?
Mennyi lenne az az annyi?
v.zee@freemail.hu
ez a fejidomom van ha érdekel
Hátha érdekel valakit:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-9355294
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség! Ktm sx 525 2004
Hétvégi motorozás közben elkezdett füstölni kéken!
Főleg akkor amikor kicsit meghúzom neki és utána az erdőben araszolok,és alapjáraton vagy a közeli fordulaton megy.Valakinek volt már ilyen jelensége?Szelepszárszimering ,gyűrű,vagy mi lehet?

Üdv Laca
Köszi