Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sracok az mitol lehet h ha menetkozben magasabb fordukatrol gyorsabban allok meg neha ugymarad az alapjarat egy gazfroccs es visszaesik a normalisra. Masfel evig allt a moci lehet h az alapjarati fuvokat kene kipucolni? 04 exc 525
Külön, csak a felső munkahenger eladó, vagy csak egyben?
Sziasztok! `04-es 660 SMC-hez keresek felső kuplung munkahengert! Ha valakinek van elfekvőben, ne tartsa magában
Valakinek van elfekvőbe KTM GXR 50 vagy 80 hoz kuplung kiemelő tengely, illetve kuplung kinyomócsapágy? Széthullot sajnos, és sehol nem találok hozzá...
Szinte új kormány befogóval,végsúlyal 20e ft,tükörpár 10e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Igen.
megegyezik? ugyan olyan a kialakitás, furat löket felömlők power minden?
Olajpumpa nem lesz, csak gyári. A gyár minden kereskedőnek euróban számol Európában. Ergo ott sem olcsóbb, plusz még a posta, de te tudod...
Tisztában vagyok vele, hogy kereskedésből lehet csak ugye a szép szememért nem fognak nekem csak úgy rendelni, -- ráteszik a hasznukat.
Én konkrétan magyar webshopra vagy valami hasonlóra gondoltam, Németországból, Angliából vagy az USA-ból lehetne rendelni csak gondolom onnan borsosabb a szállítási költség.
Amúgy konkrétan lehet, hogy olajpumpára lenne szükségem ( zavar van az erőben )
Jó kis találós kérdés!
Arra azért kíváncsi lennék hogy ki fog pontos választ adni és mikor,így talán célszerű lenne a hagyományos vizsgálati módszert választani...mert ugye úgyis az lesz a vége.
Hali, van egy LC 640em, par honap tarolas utan kihoztam a garazsbol, idonkent beinditgattam azert a tarolas alatt, szoval elmentem egy 10 km-es utra, kb 2km utan kinyitottam teljesen a gazt, 110km/h-ig, utana hirtelen csorgo zajra lettem figyelmes a motorbol. Megalltam, uresben jarattam es tisztan lehet hallani olyan mintha egy femdarab lenne egy fem dobozban es elkezded razni. Mi lehet az?
szivesen..
Köszönöm az információt!
Az Sx és az Exc henger megegyezik, de a hengerfej különböző..
KTM kereskedés, KTM kereskedés, és KTM kereskedés...ja, és a google a barátod...

Mire lenne szükséged?
Gondolom ezt is látták sokan KTM EXC 125 olcsón
Nekem egy hét után jött egy email, az alábbi szöveggel! Szóval aki nem akar pénzt kidobni az ne utaljon majd neki előre!

Üdv.

2008 KTM EXC 125
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 525.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .
terysup@gmx.com
Sziasztok,
tudnatok felsorolni par tuti bevalt opciot ahonnan KTM alkatreszeket lehet rendelni?
Koszi!
Üdv! Valakinek nem tud eladó KTM LC4 400 hoz blokkházat?
lenne pár eladó új holmi:
-lánc, iris 520as RXP mx-pro 118 tagos: 8500( új ára 13 500körül)
- 49 alu lánckerék JDC, ktm sx exc -re: 5000 (új ára kb 7000)
- olaj szűrő hifló, rfs blokkosokba való( 525 450) hosszabb, 700 ft ( új ára 1300)
-légszűrő hifló, ktm 525(természetesen 450-525 2003-2008 exc sx be jó) , bontatlan :2000 (újára 3500 körül)

érdeklődni:06-20-9479-215
utánvét megoldható
posta kb 2000ft
Pár cumó Eladó!
Érd:30-4546180
Sziasztok! Keresek 2008as 450 sxf re matrica szettet illetve jó állapotú idomszett (matricával) is érdekelhet.
Sziasztok! Keresek 2008as 450 sxf re matrica szettet illetve de jó állapotú idomszett (matricával) is érdekelhet.
Gecsa! írtam a kép alá, majd nézd meg! :) (az en galeriamban :)