itt az alföldön teljesen jók
egy munkatársamnak is van 950es simán lehet veretni vele a kietlen pusztán akár mennyivel
bár engem nem fogott meg annyira hogy vágyjak rá, de sokkal jobb mint a ténérém, igaz több bátorság és ész kell hozzá
azért a szőlősorok között simán rávertem vagy 5-6 métert, de csak mert én voltam a bátrabb
Egyenlőre még jó a gyári csak ha találok egyet jó áron akkor lecsapok rá.Járunk persze.Konkrétan nem pont arra feléd de tervezzük egy Mhalom-Epöl-Bajna utat a közeljövőben.Ha érdekel akkor felvesszük a kapcsot.
Helo mindenki, én most hayabusával tolom, de nagyon tetszenek a ktm-ek. Egy SMT 990 érdekel, ha esetleg van valakinek tapasztalata, szivesen olvasnék róla.
Már megint ki szólt hozzád te szerencsétlen, menj fürdeni a bűzödet sosem mosod le papagáj! A kapura meg ha ennyire kíváncsi vagy gyere nézd meg kívülről, belülről!
egy munkatársamnak is van 950es simán lehet veretni vele a kietlen pusztán akár mennyivel
bár engem nem fogott meg annyira hogy vágyjak rá, de sokkal jobb mint a ténérém, igaz több bátorság és ész kell hozzá
azért a szőlősorok között simán rávertem vagy 5-6 métert, de csak mert én voltam a bátrabb