Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt az alföldön teljesen jók
egy munkatársamnak is van 950es simán lehet veretni vele a kietlen pusztán akár mennyivel
bár engem nem fogott meg annyira hogy vágyjak rá, de sokkal jobb mint a ténérém, igaz több bátorság és ész kell hozzá
azért a szőlősorok között simán rávertem vagy 5-6 métert, de csak mert én voltam a bátrabb
Egyenlőre még jó a gyári csak ha találok egyet jó áron akkor lecsapok rá.Járunk persze.Konkrétan nem pont arra feléd de tervezzük egy Mhalom-Epöl-Bajna utat a közeljövőben.Ha érdekel akkor felvesszük a kapcsot.
Kapósak de még mindig nem tudtam rájönni mire jó az a motor
Én lennék az eggyik ...
Kapósak a superendurók. Tegnap még volt kettő is eladó ma már egy sincs . Innen vete meg valaki?
Hali. Csak gyárit keresel?
Nekem van vágott ha jó neked, én is azt használok, semmi gond
nincs vele.
Amúgy jártok erre motorozni?
Szia!24 eft-ért vettem,csak kibontva lett.
Hali, keresek 2006os-7es 950es superenduro vagy supermoto rendszámtartót indexekkel.
De akar pl én csak nem mindegy mennyiért.Szóval?
Valaki nem akar venni egy gyári féktárcsát?
Helo mindenki, én most hayabusával tolom, de nagyon tetszenek a ktm-ek. Egy SMT 990 érdekel, ha esetleg van valakinek tapasztalata, szivesen olvasnék róla.
Hihetetlen de valoban megjavult eppen h csak van alapjarat de igy tokeletes! Koszonom szepen a segitseget :).
Hol?És Mimennyi forint?
Leömlő nincsen
Ktm 04-07 exc 450-525 leomlo?
Üdv! Nekem van egy 06os!
Szia! Nekem van csapom exc 450en volt! 8ért!
Probáld meg hogy picit letekered az alapjáratot! Nekem álltalában segít!
Egyenlőre megoldódott a helyzet, az akra projekt meg marad télre :)
Ha mégis aktuális írok.
Már egész avatáros szinem van ja, én már bekaptam de neked majd nehogy megakadjon a torkodon!
Már kékülsz? Meg ne üssön a guta, megtorló-ka mert még nem tudsz megtorolni, mit is hogyan is rodrigó! Kapj már be valamit!
Már megint ki szólt hozzád te szerencsétlen, menj fürdeni a bűzödet sosem mosod le papagáj! A kapura meg ha ennyire kíváncsi vagy gyere nézd meg kívülről, belülről!
Én nem rettegek mert nem tettem senkinek semmi rosszat! Te meg tudod mi van a rovásodon!