Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom történelem óráról hiányoztál,te szerencsétlen...
fúdejóvagy....főleg arcberendezés nélkül...
szeretem mikor előadod a hülyeségeid és meg is magyarázod azokat.. és kb mindent az XR edhez hasonlítasz... :d na az a VÉG.. ott SZÉT PERGEK! hát köze nincs a WR-nek se a KURVAJÓ XR-ednek az EXC hez.. még csak köszönő viszonyba sincs a futóművük!
Lehet így volt jó mert ha nem lettél volna attól estél volna abba amilyen számot mond
Az a szerencse hogy full kómában voltam amikor mondta
Szóval kb semmire sem emlékszem ami számból volt
Te írhatsz amit akarsz mivel lehet igaz lehet nem, meg ki vagyok én, hogy megtiltsam
Akkor ne írjam.?
Ebben a fórumban ez nem publikus téma
Mennyiért keltel ez a gép ha szabad tudni?
Na így vitte el kurvára le volt engedve majd 1 cm-re a gyáritól
Valamiből élni kell , nekem nem ad a Viktor bá segély t!
Mert a bal oldalam nehezebb ahhoz volt lőve mivel csatnak- fasznak bal oldalon a hellye
Kell alá tenni wr mankókat az minőség nem ez a fos wp!
nem mondtam hogy kókány de nem az igazi
bár miután alapállapotba hozták az elejét majdnem jó lett
nem is volt egyformára beállítva
Látod te kis törpe megint rásóztál egy madárra valami kókány holmit!Szégyeld magad!
nem mondom hogy profi, bár fiatalabb korában aktívan versenyzett
Na itt van ez a szar, ja elég törpe vagyok 176 cm, a telók meg full gyáriak és ilyen jó futóművű ktm-em még nem volt mint ez de a cimborád biztos profi így a Havasi majd csinál neki ha a Ktm mérnökök nem tudtak Ebbe mostanában azért nem kell turkálni az a műszerfalra meg vigyázzon mert én ami itt rajta van lezúztam róla így kapott másikat + 170 órával így ha leszedi és 2 év múlva visszarakja épp jó lesz. Ha meg ennyire nem jó neki mond hozza vissza visszaveszem!
az az
tőled vette?
a telókkal volt valami mókolva? elég bénácska, a wr után nemigen jött be neki
Zolinak hívják?
nem lehetetlen, kiskőrösi az ember
szombat este?
Pont arra nincs rádugva ami a "karbiból jön ki" egyébként ez a gázállás érzékelő amit így kiiktattak hogy mi lehet amit rádugtak kitudja, talán így később tilt a helyedben én kidobnám belőle.
hát én meg nem mondom pedig mondta
azt tudom hogy valami törpétől vette annyira le volt engedve rajta minden
most agyalok hogy már másik hét van szóval a múlt héten vette
Milyen évjáratút?