Köszönöm szépen a tanácsot úgy érzem nincsen elég lóvém hogy nagyon válogatni tudjak (max 1 millió) szóval ebben az árkategóriában marad a szürke blokkos lc 4, esetleg a Husqwarna Te 610 ami tesztek és vélemények alapjánl(nem üzemórás, és van eladó érvényes okmányokkal)nem rossz viszont a súlya aggaszt mert nehezebb az XR-nél :/ Drz és társai nem érdekelnek szóval kompromisszumot kell majd kötni :)
KTM-nek az LC4 és LC8-on blokk típusokon kívül nincs nem üzemórás Supermotoja.
XR650R után 990 Duke, 950SM ami számottevő plusz élményt nyújtana.
Vagy ha hozzávetőlegesen azonos kategóriába maradnál SMC690, SMC660, esetleg SC625.
A következő szezont egy KTM nyergében tervezem eltölteni, ki milyen supermotot ajánlana ami nem üzem órás Lc 4-en és Duke-on kívül? Szempont a viszonylag kényelmes ülés, jó alkatrészellátás,tartósság! ( Honda XR 650r-nek lenne az utódja)
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni Ktm sx 125 ös 2002 crosst szeretnék vásárolni mi a tipus hibája ha van neki s a hengerbe menyi psi nek kell lenni vagy is bar nak mert vinni fogok müszert amiivel meg mérem a kompreszíót.Ha tudtok tanácsot adni azt szívesen várom üdv zsolt.
Ott voltam egy darabig, néztem a versenyt...a szombati nap nem úgy sikerült, ahogy terveztem, és mivel a rendezők sem voltak a helyzet magaslatán, így jobbnak láttam kihagyni a vasárnapot.
Hello. LC4-esen szeretém lejebb állítani a váltókart, de nem tudom mert beleér a lábtartóba váltásnál. Lehet hozzá kapni más fajta váltókart vagy valami más megoldás? Másnak ezzel nincs problémája?
Motoros társaságba páran beújítanánk pár enduró modellre, ismerősöm egy 1999 KTM 540 SXC nézett ki magának.
Ismeri valaki ezeket a modelleket, üzemórás motorok mint az EXC?
Alkatrészellátás lehetséges még ehhez a típushoz?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc-9296256
Lehet megérné elmenni megnézni.
KTM-nek az LC4 és LC8-on blokk típusokon kívül nincs nem üzemórás Supermotoja.
XR650R után 990 Duke, 950SM ami számottevő plusz élményt nyújtana.
Vagy ha hozzávetőlegesen azonos kategóriába maradnál SMC690, SMC660, esetleg SC625.
A következő szezont egy KTM nyergében tervezem eltölteni, ki milyen supermotot ajánlana ami nem üzem órás Lc 4-en és Duke-on kívül? Szempont a viszonylag kényelmes ülés, jó alkatrészellátás,tartósság! ( Honda XR 650r-nek lenne az utódja)
tudsz adni egy elérhetőséget?
sikeredett kinyomó szerszámot rögtönöznöm 2 dugókulcs 2 alátét és egy csavar segítségével :)
70.3630423
EXC lengővillájában csapágyat kell cserélnem.
Hogy tudom kiszerelni régi csapágyat, perselyeket?
köszi választ
Motoros társaságba páran beújítanánk pár enduró modellre, ismerősöm egy 1999 KTM 540 SXC nézett ki magának.
Ismeri valaki ezeket a modelleket, üzemórás motorok mint az EXC?
Alkatrészellátás lehetséges még ehhez a típushoz?
Gábor