Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint a szokásos kapuzárási pánik rodrigó? Bezártad rendesen? Hiszen te "megtorolsz" ?! Hol is? Mit is? Mert nem mindenki fog a bíróságra idéztetni , lesz aki majd rövidebb utat választ! Aztán szórakozhatsz rajta, és provokálhatsz! ! Gondolom az illető a csupa szeretetteljes hsz-edre írta ezeket? Hány lakat lóg a kapudon more? Akkor most nyitva van vagy nincs? Vagy kell egy palacsintarecept hogy kinyisd? Ezt a bátorságot ?! Nem győzöm a szomszédokat hideg sörrel visszacsalogatni mert már mind el akar előled menekülni! Na megyek a vízre!
Ez lemaradt:http://www.sportmotor.hu/motor..., Úgyhogy te nem rettegnél?
Miért kéne nekem ezzel verekedni, ez csak neki ilyen fontos személyes ügy én csak jót szórakozok rajta mint a bezárt majmon az állatkertben, kb. ez is erre képes meg lemásolni amit írsz. Na meg a bíróság ez már a fő profilja ,de majd kijózanítják! Meg aztán félek is nem is alszom éjjelente mert vannak emberei akik életveszélyesen megfenyegettek:http://www.sportmotor.hu/motor..., http://www.sportmotor.hu/motor..., Ez pl. rám rúgja az ajtót és elvágja a torkomat, és ezt leírta ide nyilvánosan és még ez a vén barom jelentget. Úgyhogy azóta rettegés az életem! De a lényeg ezek vállalják magukat és a pofájukat!
Meghívtam, hogy lejátsszuk és nem tolta ide! olyan dolgokba ugat amihez semmi köze nincs! De majd találkozunk ! Kap reá idézést! Nehogy elfelejtse!
augusztus 8. 22:38
""Na TATA most nem kis hibát követtél el, egyébként meg a kapum nyitva alig várom hogy valamelyikőtök belépjen rajta ""| Mi is van azzal a kapuddal?
Csak nem kapuzárási pánikban vagy? bezárkóztál? Már nem akarsz, pl. egy palacsintareceptet "megtorolni" rodrigo? Csak nem összefélted magadat a nagy megtorlásban B+?
Verekedjetek meg. Az gyorsan megvan, nincs perköltség. Ez a feljelentjük egymást ez olyan gáz
Már nincs nyitva a kapud, ennyire telik a nagy ""megtorló""-nak? Fel ne robbanj a nagy megtorlásban . Ennyi maradt a szerencsétlen nyomorult hátralévő életedből, majd lassan mikor 1,5 köbméter letakar akkor megnyugszol és nem azzal foglalkozol , hogy ki kinek mit ír éppen a palacsintáról az időjárásról és a Sinson-ról adott esetben, amihez abszolút de semmi de semmi közöd nincs, de ezt majd a bíró előtt kifejtheted részletesen ! Kapsz rá módot. Én merem vállalni a pofámat veled ellentétben!
Ennyi maradt a szerencsétlennek nyomorult hátralévő életéből, majd lassan mikor 1,5 köbméter letakarja akkor nyugodt lesz
És nem adja fel
Rotringó, rodrigo, megtorló,GTO, stb:
augusztus 8. 22:38
""Na TATA most nem kis hibát követtél el, egyébként meg a kapum nyitva alig várom hogy valamelyikőtök belépjen rajta ""|
Ezt már százszor leírtad szinte minden fórumban amit telehánysz a semmitmondó konkrétum nélküli tanácsaiddal, de el is hiszem hogy ezt meg is teszed te szerencsétlen. Egyébként legyek az akinek hiszel bár nem tudom ezt miből gondolod de ha majd ő tényleg feljelent mert teljes névvel és címmel mocskolod akkor mennyit kell még abból a kevés megmaradt szánalmas nyomorult rabszolga életedből dolgozni mire kifizeted neki amit kér! Egyébként már tud róla, de így tovább és ezt a fórumot se kíméld itt még úgysincs időjárás jelentő, palacsinta sütő tanácsadó, a simsonodra meg irigykedni fog itt mindenki
Valószínű életfogytig tartó kényszermunka lesz a bünti!
Dehogy, de hát nem is kell mondanom kik ilyenek jelentkezik itt az magától aki magára ismer még ha máshol nem is ismeri el
Rotringó hát Zsoli a neved? Tiszta maunikashow. Biróság meg haránt fekvésű Csenge..xD. lehet lecsukatnak bunkó fórumozásért..
Hagyd, egy arctalan névtelen sehonnai troll, aki azt hitte hogy a névtelensége mögül bárkit mocskolhat, a tapolcai járásbíróságon fog magyarázkodni, balogi zoltán felsőtárkányból vagy 6 nicknéven.
Most engem kóstolgatsz Zsuzsi?
Pedig úgy a legjobb, de van akinek még úgy sem megy de azért írni és arcoskodni az megy ilyen fejjel
Általában legjobb ha látszik mi a teendő! Másképpen találgatás.
hát szereljünk emailon keresztül :P
Nem adom fel, csak megtanultam már, hogy se telefonon, se neten keresztül nem szerelünk...
Hamar feladod!
leömlőd sértetlen?
érdekelne a dolog
Akkor a hirdetéseimet nézd át!
Hali, érdekelne akrapovic dob, ill, rendszer, hagyatt estem és a gyári kicsit beszakadt a felfogatásnál... :D Hamár ígyis-úgyis csere akkor akrát vennék. 450 exc 2006-ra
Én kiszálltam akkor...kevés a tapasztalatom ehhez, elnézést...