Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kifűzeted az agyat, elviszed egy emberkéhez aki heggeszt aluval. felrakja az esztergályos kiszedi és voala. Aztán gyári méret. én így csináltam a hondámnál!
Hello!
`03as 125 EXC hátsó kerékagy féktárcsa felőli csapágy fészkében kotyog az új csapágy is... Gondoltam rá, hogy felpontozom, plusz beragasztom, de az is ideig óráig működik, meg azért nem annyira iparos

Próbálta már valaki hogy felesztergálja 52mm-re a fészket? (mert a következő csapágy a 6005 után a 6205 és annak 52 a külső átmérője)
Sziasztok! Eladó a képen látható KTM lc adventure 30 literes benzintank,aluminium tanksapkával,benzincsappal és üzemanyagszint jelzővel jó állapotban! 16os és 17 es lánckerék
Köszönöm!
giraffe64@freemail.hu
Szia!

Tudnál adni egy email címet, pár dologról ki szeretném kérni a véleményedet.

Gábor
Üdvözlet fórumozók

A következő szezont egy KTM nyergében tervezem eltölteni, ki milyen supermotot ajánlana ami nem üzem órás Lc 4-en és Duke-on kívül? Szempont a viszonylag kényelmes ülés, jó alkatrészellátás,tartósság! ( Honda XR 650r-nek lenne az utódja)
Sziasztok!szürke blokkos lc4 640-hez keresek 3B jelzésű lendkereket 30/463-0284
Rendben. Egyelőre 17"-os kerekekkel pörög a kis TT. Viszont már van "normális" terep gumim, így remélem új világ nyílik meg előttem Van nagyon menő fb profilom bár ezt nem nagyon nézem (Doomed Srác) és egy e-mail címem ami dr-z400kukachotmail.com amit napi legalább 1x megnézzék.
Hali, egy kipufogos lc4-hez keresek Leovince x3-at, vagy Akrat, abbol rendszer is erdekel. Esetleg ha valakinek lenne eladó, ne tartsa magában.
Szia!

Írtam mail-t, érdekelne az óra. Persze csak az ár függvényében.
Elérhetőséget találsz az adatlapomon is.

Köszi,
Feri
Jó hogy véletlen erre jársz.Egy közös gurulást intézhetnénk.Azóta felfedeztünk már jónéhány utat nyugatnak Elérhetőséget adhatnál.Köszi.
ktm exc km óra és jeladó
valamint fejidom és sárvédő eladó
Téged mijjen INGER ért VÉNcsövinger hogy ennyire BE vagy feszülve?

Végülis azt mondják KÉCCER gyerek az EMBER....de te FEL SEM nőttél....

ezzel most MELLÉNYÚLTÁL mint hugyozáskor a FARKAD mellé...
A használtautó.hu-n. Vasárnap délután gondolkodtam rajta hogy érdemes lenne megnézni, este még ránéztem, fennt volt ami most a tied meg egy 2008-as valami 8000 km-el 950-ért.! De már másnap délután nem volt fennt mikor fel akartam csörgetni. Lehet valami kamu hirdetés volt vagy valaki kurva gyorsan lecsapott rá. Mer 950-ért az elég jó ár. Sőt.
Ja, de a házszám az 60-van. Amúgy meg ki nem...
Dehogynem, főleg ha ez mondja biztos így van
Ez nem az a vtr-es ven majom aki a halalba kivant eleg sokmindenkit innen az oldalrol?
10e a pár és teljessen újszerűek.
2 par van
drz400@citromail.hu
Hali a felsőből egy pár sérülésmentes érdekene .
Korán keltél ehhez, vagy már nem is alszol csak a sportmotor mindenekelőtt!
Elado tukrok
A felsobol 2 par van
Motor jó, kis szépséghibákkal ,8600 km-el , hiányzikbelőle 50-60e és akkor szép is. A 950ezrest nem láttam, meik oldalon volt
Hello , tükröknek mi az ára , kellene egy telszám is.