Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat a ktm eleg idegbeteg a kategoriajaban (de majd kijavit valaki ha rosszul tudom) :) Ippek hozzaersz a gazhoz es kapaszkodnod kell. Endurozni csak ovatosan vele a fak kozt,hullamokon stb
Szia
Engem érdekel,tudnál képeket küldeni?
molnarfutes@gmail.com
köszi
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy mi a különbség sx 250 és sxs 250 között?
köszönöm a segítséget előre is!
98-as cr500 érdekel esetleg?
Én is hasonló gépeket keresek, de inkább csak 125-öst. Nem vagyok benne biztos hogy első cross gépnek 250 kétütemet kéne vegyek
Azokat felvasarolnam en is :D amugy sx 250 es 2t-t keresunk megvételre havernak! Ha esetleg valaki tud jo allapoturol.. Kx es cr is jatszik :)
ha tudsz meg ilyen alkalmi vételéről, ertesithetnel
2002-es.
Miért, a tiéd mikori?
Igen. 2003hoz lenne mas is.. Csak az nem jo :/
Mit hozzá már csak a Prox? Kuplung kosarat?
Amugy igy nez ki. Kemeny 310 ert vettem.. Kuplungot cserelek olajakat meg lancszettet es patika. Ujdugoval van 1gyurus,ujak a lamellak, olajakat cserelem most mert allt 2evet a motor. Kompresszioveszteseg 8-10% kozott volt ugyhogy igazan alkalmi vetel volt szerencsere :)
Ahham sikerul. Uj kosar.. 4het mire kijon mert csak a prox gyart mar hozza es csak rendelesre sjna.. 75papir.. Plusz rugoszett,plusz tugorgo kosar de ezek mar nem tetelek a kosr mellett..
Hobbi gép, szóval szerintem akkor kiveszem és csinálok bele teljes csövet na meg adok neki anyagot még.
Láng és normális mély hang nem olyan rossz ha van... :D
Köszi a választ! :)
Azért van ott, mert ez egy EXC, ami adott esetben rendszámos is lehet. Két feladata van. Zajcsökkentő, és lángfogó. Ez fojtja a motort, de ez tervezett fojtás. Ha kiveszed belőle, akkor be kell majd karburálni a nyitott dobhoz is.
Tudok neked adni gyari. szinte uj kipufogo dobot
Sziasztok.
Össze hozott a szerencsém egy exc520-al és újra kellene tömnöm. Na de kérdésem lenne, ami bent van a dobba a furuja/perfonàlt cső utàn van egy lemez amire csatlakozik azon egy akkora átmérő van mint amekkora a perfonàlt cső és nagyjàból a dob közepénél, na és utàna miért van az a lég üres tér? Jobb ha ott marad és nem veszem ki? Vagy kivegyem és az egèszbe csinàljak egy csövet és tömjem be. Vagy ez nem szól bele a menet teljesítmènybe?
Nekem is ugyanilyen motorom van..pont ez a baja.. :) Sikerült megoldani a problémát? Elvileg a tűgörgőt kell cserélni..
botaistvan74@gmail.com
koszi elore is!
Ez lesz a tuti
abars1975@gmail.com
Megbeszélve.
ja. Nagy zseni vagyok, valamit elbasztam, és nem enged be. Valószínűleg megszüntettem, de, hogy hogy? fogalmam sincs.
Mindjárt beszélek a haverral, hogy megadhatom-e az ő címét.
Sory
Elküldöm az ímélt és már jön is vissza,hogy nem kaptad meg!
Nálam megjelenik.
bali7819@freemail.hu
Adatlapodon nincsen semmi!