Eloszor a karbi szetszedese nelkul szeretnem megoldani ezert is tettem fel a kerdest. Igen lehet sok oka de ha tobben is egyre gobdolnak erdemes utanajarni. Koszonom aki segiteni szeretne ne veszekedjetek
Ne is tegyél ilyentet , van itt már más komoly élet és szerelési tapasztalattal rendelkező szakértő, nem is értem eddig hogyan hogy nem osztotta ide is az igét
Igazán nem akarok beleszólni, de a bovdenen kívűl lehet sok más oka. A súberkocsi fedlapja alatt van egy tömítés, a kocsi is kopott lehet, a mix csavar helytelen beállítása, stb. Mivel húzó-toló ága is van a bovdennek, így azt tudod kizárni a legkönnyebben.
Van egy 5 coll széles nagyon szép állaotú Behr hátsó komplett felnim, amit elcserélnék 4,25 collosra, 625 sc-be van és nekem nagyon széles, nem tudok venni rá jó gumit! Ha valakit érdekelne, vagy ismer valakit aki gondolkozik ilyenben, kérem jelezzen! tel.: 06309357176
Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy egy mikuni 40 es karburátornak hol kell lenni az úszó szintnek? Mert szerintem most nem jó van beállitva mert ha megállok vele egy kis időre állandóan túlfolyik. ( 640 es ktm)
Keresnék hátsó rugóstagot exc 450-be.
drz400@citromail.hu
Van egy 5 coll széles nagyon szép állaotú Behr hátsó komplett felnim, amit elcserélnék 4,25 collosra, 625 sc-be van és nekem nagyon széles, nem tudok venni rá jó gumit! Ha valakit érdekelne, vagy ismer valakit aki gondolkozik ilyenben, kérem jelezzen! tel.: 06309357176
Köszi
http://www.kepesmotor.hu/motor...