Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Van egy eladó ventim.Ha érdekel keress.
bali105gsxr@gmail.com
köszönöm szépen
Elküldtem! én 177cm magas vagyok 70 kg, nadràg picit bő!
hali
Valakinek eladó cdi KTM sx 125 mocihoz? 2002évj
En is kernek kepeket
drz400@citromail.hu
Mekkora emberre valo mint magassagban.mint sulyban?
unatkozas@citromail.hu

Várok árat, képet! Köszi!
Sziasztok!
Van egy eladó KTM bőrruhàm,kétrészes, 48-50es méret
a kabàt nagyon szép àllapotú,a nadràg a térd részénél sérült(nem esés miatt) de a sérülést leszàmítva szép àllapotban van! Supermotosoknak tökéletes utcàra,full protektoros!
Ha valakit érdekel,képet e-mailben küldök!
Ja,és VICC összegért adom
Sziasztok! Valakinek exc 300ra ventillator elado van?
Szép estét mindenkinek. Érdeklődnék én, hogy mi baja lehet egy olyan gépnek ami 2 éve egyszer sem volt beindítva? Mi az ami tönkremehet ennyi állás alatt? Egy 2006-os exc-ről van szó. Alapjába véve egy megkímélt motor, ismerősöm a 2. tulaja, 12800 km van benne. Előre is köszönöm válaszaitokat.
Ponty szájú akra
srácok, ma járattam egy kicsit a gépet (ktm exc 450). semmi gond nem volt vele, viszont magas fordulatszámon enyhe fehér, szürke füst jött ki a kipufogóból. ideje meglátogatni a dokit?
Tényleg szép, és persze olcsó!
Hirdetéseim közé feltettem.
Hali, érdekel, ha küldesz képet, és árat :)
Hello,

Van egy eladó Akra rendszerem, ha esetleg érdekel... :)
Sziasztok.
Keresek KTM LC4 640-hez gyári első 320-as féktárcsát, és első fékkart. Ha valakinek van eladó az kérem irjon. E-mail cím az adatlapomon.
Hali mindenkinek!
KTM 525 re keresek dekompresszor kart , kumplung olajdeklivel ( mert ez együtt van ) ha valakinek van egy fölösleges kérem jelezzen már és megvenném :)
Hali, valaki tudja ennek az Akrának a pontos típusát, nevét?
06-os 450 exc-re szeretnék beruházni. A hangja egy orgazmus :D :D
Hátha érdekel valakit sajnos a meleg miatt kicsit hepehupás ,de sztem melegítéssel felrakva semmi gond. Mondjatok rá árat :).
Megvetted a régi 520as exc-t? Csak megszületett benned az elhatározás?!
Eladó fék szett! 50 ezer így kompletten, tárcsa is van ha kell, az + 15ezer, hibátlan
Budapesti átvét, vagy posta
drz400@citromail.hu
Adj légyszi egy email címet, a többit ott!
eladó, de jobban jársz ha ugyanabban az árban már elviszed az alját is