Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladók érd:zoli_motor@freemail.hu
Balogi Zoltán , Felsőtárkány
Fő ut 69
T : +3620 4389687
T : +3630 326 4462
http.ps://www.facebook.com/zoltan.balogi1
E-mail: dementor72freemail.hu

Balogi Zoltán

Cím: 3324 Felsőtárkány, Fő út 69
(20) 438 9687
A kapu meg mint írtam eddig is és most is nyitva vagyon sőt még az ajtóm is ebben a melegben úgyhogy nem kell az életveszélyell fenyegető emberednek berúgni mielőtt átvágja a torkomat! Mondjuk ezt gyorsan letöröltettétek de nem gond mert el van mentve jó tanító mesterem volt e téren! A lényeg meg ezek után gyertek nyugodtan szeretettel várlak!
Majd a trottyos megveszi játszósnak ezzel legalább bebocsájtást nyerhet a pokolba
A te nyelveden nehéz is lenne beszélni!
Koszi!
Szép estét. Valaki megtudná mondani, hogy 2006-os exc 525-nek az első lánckerék csavarját hány NM nyomatékkal kell meghúzni?
Alatta tűgörgő, és van 8db csillapító elem a kosár meg a fogaskerék közt, azt kell kicserélni.
Udv! Help! :) vettem egy 2002 sx 250 et. Alapjarat kopog a kuplung, ha behuzom elhallgat. Tudom ezeknek ilyennek kell lenni na de ennyire kene kopogni?! Tenyleg hangos igencsak.. Eees mozog a kuplungkosar mintha lotyogne,nem sokat de mozog oldalra.. Lehet kivan a csapagy,vagy tugorgo kosar vagy mi van ott?!
Kihagyhatatlan ajánlat! Még én is elgondolkoztam a berg cseréjén!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Még egyszer velem foglalkozol, ideírom a pontos címedet és mindent!
Ne hangározz mert magyarul sem tudsz rodrigo more, és gondolom megint tettél egy lakatot a kapura , nagy megtorló zsuzsi. Az adatlapod még mindig nincs kitöltve, azt is nekem kell ahogy látom?
Kőkemény mint a hetes szar!
De hat azt te mar gyakoroltad, tudod nagyon jol. Elmeselheted nekunk.
oké, bármikor kereshetsz!
Csak véletlen tévedtem ide furulyásként, de ha kell Nyergesújfaluig van tack-em ami érinti a mogyorósbányai pályát (bár lehet most csak a pályáig tudom előkeresni) ha kell át dobom e-mail-ba, alapnak nem rossz.
JA....a a botor ELEKTROTTY MOTORNAK üzenem hogy hogy ÁNNGÁRRD ÖREGfószer!
TE aztán HONNAN tudod FAROK LEVI hogy mit vesztett meg mit NYERT?

Még a KERÉKNYOMÁBA se ültél EGYIKNEK sem...nem még a NYERGÉBE...

Ez megint a HÜJJE okoskodik verzió...nem az OKOS hüjjéskedik....

Amúgy tudod mi ÉRDEKELNE engem hamán ENNYIRE értesz mindenhez? ÜJ bele egy nagy FEKETE DILDÓBA...és meséld el hogy MIT vesztettél vele avagy mit NYERTÉL...
Oké! Ha megyünk valamerre kereslek
Értem. Oszt milyen a gép fasza? Vasárnap este gondolkodtam rajta hogy meg kellene nézni a vasat de olvasva az előzményeket már késő volt akkor. Viszont volt 950 -ért is egy azt fel akartam hivni hetfő délután, de már le volt véve.
Csak másik ülést tankot és lámpát tennék rá és go! Durván mehet!
Siman kene egy ilyen, 2. vagy 3.motornak
Na akkor itt van neked 1 igazi mindenes. http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_990_atfesulve-9255406
Oke, gyorsan tudsz vele menni konnyuterepen. De az sm hez kepest szerintem tobbet vesztett mint amit nyert. Ugy ertem hogy nem nyert annyit a terwpkepesegevel mint amit vesztett az aszfalton.
Érdekel persze!
adatlapomon van tel szám.