Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

58038005100, 58338045100, Ez a 2 fajta
Valaki meg tudna mondani legyszives hogy milyen olaj szuro kell a motorhoz?
KTM 640 E LC4 2003as
Úgy biz és sörrel arányosan nő a sebesség
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e... Na ez vajon mit gondolhat miért nem hívja senki biztos még így is drága
Látom tapasztalatból beszélsz
Legalább nem fél ha nem latja a kocsmában meg nem hazudik mennyivel ment
Esetleg rossz a jeladó, távolság, hiányzik a mágnes, kábelszakadás... Van pár ok amiért nem működhet.
Nézz meg 1 katalógust a gyári könyökök egyformák? ha igen akkor rá de szerintem meg nem
Arra nincs vkinek otlete h miert nem mer a km ora? Bekapcsolom jo minden de kiis kapcsol nem mer semmit.
Koszi utananezek :)
2011-es SX-F350-re rá lehet tenni azt az Akrapovic rendszert ami előtte 2013-on volt? Nem találok a neten egyértelmű infót, hogy kompatibilisek vagy sem!?
Nem hézagoló, hanem feszíti a csapra a betétet, hogy ne lötyögjön.
Nincs messze tőled Gárdonyba a Black moto, lehet még van is polcon nekik, ha nem akkor megrendelik.
Egy linket tudsz nekem.kuldeni honnan rendelted? :)
Hali, ugyanígy jártam pár hete, 2006 450 exc-hez gyári stift és a rögzítők 4000 FT volt, plusz egy ezres körül a posta, 2 napon belül itt volt. A betétek mögötti lemez meg csak hézagoló, nekem sincs benne már. nem létszükség szerintem. De annak az ára is ugyanennyi kb.
Ennek a jeladonak igykell kineznie?
Rendben, köszi!
Holnap mennek a fotók!
Hajdúszoboszlón van egy profi srác Bartha Sanya! Ha közelebb nem lenne, de jobb bringa boltban talán megcsinálják,ahogy jano is írja.
Bartha Sándor Hajduszoboszló (06/30 4323543)
Ja meg a km órája nem mér vmiér azon hol keressem a jeladot vagy mi lehet a kánya? :)
Srácok szükségem lenne egy pár dologra!
2004es 525exc.
Az első fékbetéteket ami befogja alul a tüske meg asszem vmi lemez is van ott a fékpofáknál sajnos menetközbe elhullottak, meg a teleszkop tetején lévő állító tekerentyű :D.
Hátha tudtok vmit köszönöm.
Szia, tudnál nekem a jobb állapotúról közelebbi képeket küldeni az e-mail címemre? Előre is köszi!
Ami nekem van az a te motorodhoz nem jó.
Csak lamelláid nincsenek ? Esetleg rugókkal
Sziasztok! :)

Jelenleg egy Aprilia Mx 50-essel motorozok. Tervbe van véve nagyobb motor vásárlása. Egy EXC 125-össel szemezgetek. Valaki használ itt olyat? Esetleg vélemények és tapasztalatok vele kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat!

Üdv, Endi!