2011-es SX-F350-re rá lehet tenni azt az Akrapovic rendszert ami előtte 2013-on volt? Nem találok a neten egyértelmű infót, hogy kompatibilisek vagy sem!?
Hali, ugyanígy jártam pár hete, 2006 450 exc-hez gyári stift és a rögzítők 4000 FT volt, plusz egy ezres körül a posta, 2 napon belül itt volt. A betétek mögötti lemez meg csak hézagoló, nekem sincs benne már. nem létszükség szerintem. De annak az ára is ugyanennyi kb.
Hajdúszoboszlón van egy profi srác Bartha Sanya! Ha közelebb nem lenne, de jobb bringa boltban talán megcsinálják,ahogy jano is írja.
Bartha Sándor Hajduszoboszló (06/30 4323543)
Srácok szükségem lenne egy pár dologra!
2004es 525exc.
Az első fékbetéteket ami befogja alul a tüske meg asszem vmi lemez is van ott a fékpofáknál sajnos menetközbe elhullottak, meg a teleszkop tetején lévő állító tekerentyű :D.
Hátha tudtok vmit köszönöm.
Jelenleg egy Aprilia Mx 50-essel motorozok. Tervbe van véve nagyobb motor vásárlása. Egy EXC 125-össel szemezgetek. Valaki használ itt olyat? Esetleg vélemények és tapasztalatok vele kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat!
KTM 640 E LC4 2003as
Bartha Sándor Hajduszoboszló (06/30 4323543)
2004es 525exc.
Az első fékbetéteket ami befogja alul a tüske meg asszem vmi lemez is van ott a fékpofáknál sajnos menetközbe elhullottak, meg a teleszkop tetején lévő állító tekerentyű :D.
Hátha tudtok vmit köszönöm.
Jelenleg egy Aprilia Mx 50-essel motorozok. Tervbe van véve nagyobb motor vásárlása. Egy EXC 125-össel szemezgetek. Valaki használ itt olyat? Esetleg vélemények és tapasztalatok vele kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, Endi!