Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 2008 óta :D és nekem se.. :(
Nekem 2002 óta van KTM motorom, de valahogy sosem tört még el...
meg kel hegeszteni
Ebay-ről kell ilyet rendelni. Ezt még egyszerűbb is állítani.
link
Frappáns árukapcsolás a KTM től!
Nem cinkelésből csak pusztán kíváncsiságból: Hány éven keresztül csinálták ezt a fajta megoldást hogy a tengelyvezetőben van a menet,amit feltételezek aluból van,így ez a fajta megoldás szinte borítékolható volt mint ahogy a fórumban is előfordult párszor,miért nem volt jó a hagyományos,acélanyás megoldás. Ilyen jellegű megoldásoknál mindig felmerül hogy a sok sok milliós fejlesztéseknél ilyenekre miért nem gondolnak?
Igen, de sajna anya felőlit kapsz külön, a másik oldalit viszont csak tengellyel együtt...
Akkor ha rendelek 1-et annyi az egész, hogy ezt lecsavarom a tengelyről az újat pedig fel?
én a hosszú szerelés alatt eltűntettem az anya felőlit, 3600-ba került kecsón, nem egy horror
én repedten használom, ha meg van húzva jól a tengely akkor nincs vele nagy gond de ha van pénzed rá akkor cseréld ki, én azt mondom. én is ki akarom cserélni .
keresek 2001 ktm lc4 hez enduro kereket
Na ettől félek én is.
Csak a menet tud kiszakadni, és egyszer azt veszed észre, hogy volt hátsó kerék, nincs hátsó kerék, és a kár jelentős...
Ezt eri nincs belul semmi.
Nekem is ilyen, de én nem foglalkoztam vele. Ennél jobban nem tud szétnyílni.
Repedten használod vagy lecserélted?
nekem is pont így van elrepedve .
Hellosztok. Nem tudom mióta van így én ma lettem rá figyelmes, hogy a hátsó kerék spanolója be van repedve. Valaki járt már így? Most az erőhatás konkrétan ezt éri vagy van belül a tengelyen még valami perem? Maradhat ez így vagy pedig csere?
Igy már sikerült igen! Köszönöm!
szia! Igen most nézem elírtam a számot mert 30 as előhívós tehát +36 30 327 2872 a helyes szám.
Nem csere volt, csak mellé. Motorozni 100 x nagyobb élmény, amit én nem tudok, azt a kátéjen megoldja . A Wr-t forgatni kell, a dörzi nehéz.
Azokat a jó motorokat lecseréltétek ezekre a szar ktm-ekre!
Én is WR ről váltottam .
Nem kell fullig tölteni a hűtőt.
Nem lesz gond
Hát akkor nem tom. Megszoktam, hogy a WR-en és a Dörzimen is van. Ventillátor van rajta, feltöltés után, motorozás közben 2-3 decit kitol. Egyébként kösz a válaszokat.
Ezen mérnökök agyaltak éveket.hidd el okosabbak mint Te.tökéletesen müködik igy is.ha gondolod egy ventilátort rakj rá hogy megnyugodj.
Akassz a kormányra egy öntözőkannát!