Frappáns árukapcsolás a KTM től!
Nem cinkelésből csak pusztán kíváncsiságból: Hány éven keresztül csinálták ezt a fajta megoldást hogy a tengelyvezetőben van a menet,amit feltételezek aluból van,így ez a fajta megoldás szinte borítékolható volt mint ahogy a fórumban is előfordult párszor,miért nem volt jó a hagyományos,acélanyás megoldás. Ilyen jellegű megoldásoknál mindig felmerül hogy a sok sok milliós fejlesztéseknél ilyenekre miért nem gondolnak?
én repedten használom, ha meg van húzva jól a tengely akkor nincs vele nagy gond de ha van pénzed rá akkor cseréld ki, én azt mondom. én is ki akarom cserélni .
Hellosztok. Nem tudom mióta van így én ma lettem rá figyelmes, hogy a hátsó kerék spanolója be van repedve. Valaki járt már így? Most az erőhatás konkrétan ezt éri vagy van belül a tengelyen még valami perem? Maradhat ez így vagy pedig csere?
Hát akkor nem tom. Megszoktam, hogy a WR-en és a Dörzimen is van. Ventillátor van rajta, feltöltés után, motorozás közben 2-3 decit kitol. Egyébként kösz a válaszokat.
link
Nem cinkelésből csak pusztán kíváncsiságból: Hány éven keresztül csinálták ezt a fajta megoldást hogy a tengelyvezetőben van a menet,amit feltételezek aluból van,így ez a fajta megoldás szinte borítékolható volt mint ahogy a fórumban is előfordult párszor,miért nem volt jó a hagyományos,acélanyás megoldás. Ilyen jellegű megoldásoknál mindig felmerül hogy a sok sok milliós fejlesztéseknél ilyenekre miért nem gondolnak?
Nem kell fullig tölteni a hűtőt.
Nem lesz gond