Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek 2005-ös évjáratú KTM exc250-hez gyújtótekercset alaplappal és jeladóval, ha valakinek lenne egy felesleges jó áron megvenném!
Vidd el bringa szervizbe általában ők csinálnak ilyet nálunk 3ezerért szokta a srác átfűzni.
Találtunk kerék agyat,csak át kellene fűzni... Tud valaki egy jó szakembert ajánlani?
Hű de gyönyörű ez is, nagyon patika
Örülök neki még sokat szolgáljon, az első képen a tied van a 2.-ikon ami most van nekem.
eladó a nadrágom és a kabátom is.
tegyél bele husqvarna kerékagyat az tuti nem törik el
azon akkora brutális nagy agy van hogy amikor megláttam megijedtem tőle
kb mintha az 50es években csinálták volna
Csakhát sokszor időm nincs motorozni
Neked milyen géped van most?
Szia, igen meg van még
Nemrég volt vezérműlánc csere, meg a tengely fel lett csiszolta mert megette kicsit a szimering ... Egy szezont még elmegy aztán csere.
Kuplung csövet cseréltem rajta pár hete mert elfolyt az olaj, most meg az első lánckerékről letőrt egy fog, de már megvan rá az új
Egyébként jó a vas, a szerelő is dicsérte hogy kora ellenére hogy egybe van nagyon szeretem, nem is tervezem egyenlőre eladni
Megvan még a vas?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Egyik havernek kellene 450sxf-hez hátsó kerék, elrepedt az agy...
Köszi előre is
Harapósabb 45-ös hátsóval és így is 180 a vége. Nekem jobb volt, mert nem kellett kuplungolni, hogy 2-ben felvegyem az elejét. Viszont főleg városban használtam.
Meg fék, meg teló...
Kerék csere oszt jóvan
Sziasztok!
Egy endurot mennyi lenne átalakítani supermotora?
Légyszives írjátok le mit kell cserélni!
Köszönöm :)
KTM hyde rezo-kartervédő eladó 250-300as modellre 2004-2011ig tuti jó, újabbra nem lett próbálva,de valószínüleg jó lehet.
Csúnyább 25, szebbik 30 pisztolyorrú Mátyás! Bp vagy hajdu bihar
Tudnál adni egy email címet nekem lenne pár kérdésem a géppel kapcsolatban.
Az az igazság hogy még nemrég vettem a gépet. Most nekem elől 16 os van hátul meg 42 es, ez jó így vagy a hátsót cseréljem nagyobbra ? Köszönöm a válaszod!
Nyugodtan használhatod, nem fog eltörni, ha még 3db lyukat fúrsz rá akkor sem, a másik, miért kellett a 8- as menet helyett egyből a11-es menet, amikor van még közte az m9 és az m10.
16colos hátsó lánckerék.
Én 45-ös hátsóval használtam, az első gyári volt. Így 2-ben gázra feljött.
Sziasztok! Egy 640 ktmhez milyen áttételt ajánlottok egykerékezéshez? De azért hétköznapi használtra is jó legyen.
Van, de én FIXEN nagyon drágán adom így aztán feküdjön ahol eddig.
Képet nem csatolta
KTM hyde rezo-kartervédő eladó 250-300as modellre 2004-2011ig tuti jó, újabbra nem lett próbálva,de valószínüleg jó lehet.