tegyél bele husqvarna kerékagyat az tuti nem törik el
azon akkora brutális nagy agy van hogy amikor megláttam megijedtem tőle
kb mintha az 50es években csinálták volna
Szia, igen meg van még
Nemrég volt vezérműlánc csere, meg a tengely fel lett csiszolta mert megette kicsit a szimering ... Egy szezont még elmegy aztán csere.
Kuplung csövet cseréltem rajta pár hete mert elfolyt az olaj, most meg az első lánckerékről letőrt egy fog, de már megvan rá az új
Egyébként jó a vas, a szerelő is dicsérte hogy kora ellenére hogy egybe van nagyon szeretem, nem is tervezem egyenlőre eladni
Harapósabb 45-ös hátsóval és így is 180 a vége. Nekem jobb volt, mert nem kellett kuplungolni, hogy 2-ben felvegyem az elejét. Viszont főleg városban használtam.
KTM hyde rezo-kartervédő eladó 250-300as modellre 2004-2011ig tuti jó, újabbra nem lett próbálva,de valószínüleg jó lehet.
Csúnyább 25, szebbik 30 pisztolyorrú Mátyás! Bp vagy hajdu bihar
Az az igazság hogy még nemrég vettem a gépet. Most nekem elől 16 os van hátul meg 42 es, ez jó így vagy a hátsót cseréljem nagyobbra ? Köszönöm a válaszod!
Nyugodtan használhatod, nem fog eltörni, ha még 3db lyukat fúrsz rá akkor sem, a másik, miért kellett a 8- as menet helyett egyből a11-es menet, amikor van még közte az m9 és az m10.
azon akkora brutális nagy agy van hogy amikor megláttam megijedtem tőle
kb mintha az 50es években csinálták volna
Neked milyen géped van most?
Nemrég volt vezérműlánc csere, meg a tengely fel lett csiszolta mert megette kicsit a szimering ... Egy szezont még elmegy aztán csere.
Kuplung csövet cseréltem rajta pár hete mert elfolyt az olaj, most meg az első lánckerékről letőrt egy fog, de már megvan rá az új
Egyébként jó a vas, a szerelő is dicsérte hogy kora ellenére hogy egybe van nagyon szeretem, nem is tervezem egyenlőre eladni
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Egyik havernek kellene 450sxf-hez hátsó kerék, elrepedt az agy...
Köszi előre is
Egy endurot mennyi lenne átalakítani supermotora?
Légyszives írjátok le mit kell cserélni!
Köszönöm :)
Csúnyább 25, szebbik 30 pisztolyorrú Mátyás! Bp vagy hajdu bihar