Hali mindenki segítségre volna szükségem tesóm vett egy 1994es lc4 620at és az volna a kérdés hogy rá tehete valahogy mütteni valami öbindítót mert neten néztem denem sok mindent találtam válaszotok köszönöm
Motorvásárlás ELŐTT ÁLLOK...de má ECCER le is feküdtem...de mindegy...szal érdeklődnék hogy KI ismeri EZT a FOStalicskát...mennyire szervízigényes,(kell e bele BENZIN,OLAJ,stb...)
ÉS a LÉNYEG: PÉZT szabad e ÉRTE adni...vagy ha NEM aggyák ODA ingyé akkor be kell SÉRTŐDNI?
én se igen nézegetem......
ezért is vettem az xr4-et 70 ezerrel mert elnéztem egy nullát
még gondoltam is magamban hogy ló@ igaz az hogy egy futárcég motorja 8 évesen futott 7 ezret
aztán eredetvizsgán írja a csávó a gépbe hogy 70ezer, utána megnézem tényleg annyi volt
követező műszakin már csak 2500 volt benne mert széttörtem a fenébe a fejidommal együtt
Lehet az osztrák tulajnak is volt ilyen órás ismerőse , engem meg kurvára nem érdekel mit mutat soha nem nézem, a motor óra nélkül is megmondja pedig beszélni sem tud.
Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.
25.000 Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.
Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu
Motorvásárlás ELŐTT ÁLLOK...de má ECCER le is feküdtem...de mindegy...szal érdeklődnék hogy KI ismeri EZT a FOStalicskát...mennyire szervízigényes,(kell e bele BENZIN,OLAJ,stb...)
ÉS a LÉNYEG: PÉZT szabad e ÉRTE adni...vagy ha NEM aggyák ODA ingyé akkor be kell SÉRTŐDNI?
ezért is vettem az xr4-et 70 ezerrel mert elnéztem egy nullát
még gondoltam is magamban hogy ló@ igaz az hogy egy futárcég motorja 8 évesen futott 7 ezret
aztán eredetvizsgán írja a csávó a gépbe hogy 70ezer, utána megnézem tényleg annyi volt
követező műszakin már csak 2500 volt benne mert széttörtem a fenébe a fejidommal együtt
kocsiknál van néha hogy nem tud akármilyen értéket betenni
Exc-hez keresek hátsó Talon kerékagyat!Ha valakinek van elfekvőben vagy tud ilyet valakinél kérem jelezze mindenképpen!