Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kábelköteg és 1 test kábel hiányzik belőle ami motorom on maradt....

ez nem erősen hiányos szerintem... vagy te miért látod annak?
Dolce! Ez nem önindító szett, inkább csak egy erősen hiányos szett...
biztos lehetett valami simsonos találkozó ahol ezek kegyetlen bedrogoltak azért vannak ilyen téveszméik
Még hogy a KTM a drága http://www.kepesmotor.hu/simso...
Ő sem tudja mit árul!

http://www.kepesmotor.hu/simso...
spmito@freemail.hu külld képeket meg árakat is
Azért annyi eszed legyen hogy rákérsz egy 20e-t a kokeszolt Sx gyújtásra. Szerintem rajtad kívül a kutyának nem kell. Nehogymá jól érezze magát a csövinger.
Küldj egy mélt a címemre.
Eladóak az alábbi LC4 alkatrészek:
egykipufogós (2005 előtti) motorokra való rövidített alumínium segédváz. Így vettem Petyától (Duke620), az ő pályázós motorján volt anno, a gyárihoz képest kb. 20 cm-rel lett megkurtítva, az átalakítástól eltekintve gyári, sérülésmentes állapotú. 10000 Ft.
nagy légszűrőház (cikkszám: 58706001000), SC, SMC, Duke típusokhoz. Kisebb karcokkal, de amúgy funkcionálisan hibátlan állapotú. Adom hozzá a légszűrő keretét is (amire a szivacsot kell ráfeszíteni), csak az nem látszik a képeken. 8000 Ft vagy egyben a kettő 15000 Ft.
A cuccok személyesen Csepelen (Bp. XXI. ker.) vehetők át vagy a vevő költségére szállítódnak el máshová.
E-mail címem az adatlapomon megtalálható.
Ok. Értem. Most lett tekercselve profin. Hibátlanul működik. Egy év gari is van rá. Holnap akkor lesz kép.
helo: nincs öninditó: nekem annyi áram elég hogy 35wat égő kiszolgálja...

tisztába vok vele hogy ez kis alaplap kevés lenne ,ha öninditó is lenne a motorom....

néha pályázom smr-rel és ez nagy lendkerék ami most fent van
megfogja a motort nem olyan mint gyári gyújtással pályán nagyon érezzem...
feszabályzóm is van. ha mást nem találsz írj egy árat az e-mailre.
Mármint a motorodon van-e önindító.
helo: ilyesmi csak nekem 2 töltő áram jön fel , nálad meg egyik test másik áram.... így másik feszabályzó kell ehhez a te fajta alaplapodhoz , ha más nincs mennyit kérnél érte?
helo: komplet öninditó szettem van amit árulok.

várom a képeket gyujtásról dekliről lendkerékről
Holnap tudok. Önindítód van?
lendkerék is van.
helo: küldesz képet meg ára mennyi lenne egybe?
Helló!
Van egy komplett szettem. Dekli-lendkerék-tekercs. SX, világítást is tud.
ELADÓ ktm exc 450 2006-os önindító szett új litium ion akkuval ami ultra könnyű és erős (16e ÚJ ára)

öniniditó szett akkuval= 80e

blokk védő= 10e
ok várom fotot alaplapról meg csatikról küld köszi
Van ilyenem. Ha gondolod este küldök róla képet.
helo: ugy tudom az is felmegy rá ha van olyanod vagy tudsz akkor jelezd. kösz
Ez a videó csakis egy valami miatt lett ilyen kínszenvedős, a pancser motoros miatt aki ült a kis ccm-es 2tn és persze motort kezelni nem tud.

A jó isten mentsen meg mindenkit az ilyen bénákkal való együtt motorozástól...

De lagalább új motort nyír