Ez olyan dolog valakinek ez valakinek meg amaz jön be, próbálj végig párat és akkor tudod majd neked mi jó, egyébként mi a gond a 4 évesnél idősebb gumival?
Gumivásárlás előtt állok, és az érdekelne hogy ti milyen típusú gumit használtok, és hogy milyen tapasztalataitok vannak?
Michelin pilótokat néztem, de mivel semmi tapasztalatom, így szívesen olvasnám a véleményeiteket.
Esetleg ha van valakinek jó állapotú használtba, ami nem 3-4éves, az lehet hogy érdekelne.
Teljesen össze vissza szartam magam! Neked milyen szarod van? Mert szerintem semmi te skizofrén barom.... de örülök, hogy írtál, mivel eddig is jókat derultem rajtad.
Igen....nőtt. ..főleg a mellem! Tudod miaz? Mert szerintem a masik barommal nyomjátok együtt. HAHAAAAAAAAAA
de mehet itt a fenyegetőzés. Ebbe nem megyek bele mivel nem szabad! !
JÓZSIKA....te mi a FASZTÓL vagy befeszülve? Vagy pont a HIÁNYÁTÓL?
NEM kell ide HEJJESÍRÁSI szótár...elhiheted.
MINDEN bizonnyal a te ÁMENEDRE fogunk várni....mintha LENNE is valami JELENTŐSÉGE...Foglalkozz inkább a FOSDtalicskáddal....mert te NEM fogsz motorozni az ÉVBEN....
Hagyd a francba ezt a bunkó parasztot. Az ilyen motorosok miatt általánosítanak. Nyilván ha az övé műszakilag alkalmatlan előveszi a maradék három közül az egyiket.
Én itt vitázni ilyenekkel nem fogok. Nem ér annyit az egész. De kívánom,hogy az ament ne én mondjam ki neki.
Én feltettem egy kérdést. Ha nem tudsz arra válaszolni csak beszólni, menj inkabb motorozni; vagy a helyesírási kézi szótárt olvasni. Ha megteheted. De gondolom kell neked az adrenalin, hogy vkivel vitába szállj! Pusziiiii
Ez az Extra Kicsi Kivitel Igaz?
De hát mit számít ha boldog az ember.