Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan már biztos , nem hátha TESÓ
na 1 újabb vandam! merre laksz tesó hátha összefutunk
Kis tájékozódás és olvasgatás után itt a neten kérnék kis segítséget tőled: valami kalapot kéne vennem de még nem tudom milyent körbevezethetnél és adhatnál tanácsot melyik fajta állna jól.
Az első nagy lépést most tetted meg hogy megtudd ki vagyok, csak nehogy fájjon ha kiderül!
vergődsz mint hal a szatyorba..
TE mijjen kiégésről beszélsz FAROK LEVI? HALOVÁNY fény sem pislákolt OSTOBA fejedben...
PSSZZTT...ne ORDÍCCS SZARjankó...ne FÉLJ nem vagy ELFELEJTVE...fog még a SZÁD így a füledig ÉRNI...vagy ÍGY....vagy ÚGY
kiegtem
te egyébként ki a faszom vagy? ennek a másik autistának vmi csicskája vagy kutyája? kb 1 szinten vagytok azzal a nyomorékkal
Erre csak 1 mondás jut eszembe: az ökör is megöregszik, de akkor már nem bőg
Isten hozott, vagy nem?
Többet nem tudtál ebből,pedig minden hszólásodnál vagy 5 van belőle meg még meséld el azt is milyen idő volt ma
Na TATA ide gyütté ez nem a simson topic, ott vannak a veled 1 szinten lévők menj inkább 1,70 mélyre az a te helyed
Te már kisajátítottad még ha négy nickneved is lesz! Majd ha kitöltöd az adatlapodat elmondod ki és "mi" vagy,mert a kulturembereknél ez a szokás, akkor beszélünk.
Innentől légyszarnak nézlek!
Akinek nem inge nem veszi magára! a skizoidok pedig menjenek pszichiáterhez!
ÖREGfószer...LÁTOM te sem ADOD fel...a TISZTELETBELI ügyeletes hüjje POZÍCIÓT már EL sem lehet tőled venni...de VALLJUK BE hogy meg is ÉRDEMLED hogy BIRTOKOLD.

DE ide JÓ hejjre gyöttél...mert ÚJ élet RÁD csak barátok KÖZT VÁÁÁÁÁÁÁR....
EZT szebben még ÉN sem tudtam VOLNA leírni...
Remélem néhány elmebeteg troll miatt nem adod fel?!
Mi veszne el főleg a fejedből: semmi, le sem mered írni mert még magad előtt is égő vagy le sem tudod mert azt sem tudod merre van az előre
Ami írva vagyon nem veszik el!
nekem azért elmondhatnád ,hogy mi is volt a fö gond.
Neked megköszöntem a segítséget. Közben kiderült a fő probléma. Ha érdekel telefonon elmondom. Ide nem írom, mert a sok beszólogató miatt úgyis elveszik a lényeg. Hanyagolom is ezek után a fórumot.
Persze van, aki felhívhat bármikor, de már vadul szelektálok... Tőled tanultam...