Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép kis motoros társ vagy!
Ahaaa, ja. Segíts ingyen, telefonon, de ha nem jó, akkor milyen szemét vagy....bocs, helyesbítek. E-mail-en, a telefon drága....nekik...
Te is már csak kupeckodni jársz fel ide, szégyeld magad hova lett az önzetlen segítség!
Eladó egy KTM motortartó bak! Egyszer használtam, szinte új. 18.000,-
Érd: giraffe64@freemail.hu
Adnék ÉN....de ÉSZ és HOZZÁÉRTÉS nélkül MIHEZ kezd vele?

LE fog még ott ÉGNI a KÓTER is mint a REJJSSZTÁG...nemcsak az ÖNINDÍTÓ...
6-os váltó eladó!
Részletek képesmotoron.
Na mágus aggyá neki tanácsot hátha az begyün neki
EZ a motoros TÁRS nálad mit jelent? HA jól ÉRTELMEZEM akkor azt hogy MINDEN marhaságra,baromságra BÓLOGATNI meg HELYESELNI kell a MÁSIKNAK mert MOTORON ülünk így vagy úgy... ugyanmá DRAZSÉ.

SEGÍTENI megg csak ANNAK lehet aki MAGÁN is tud segíteni...remélem ÉRTED mire gondolok.
DRAZSÉ....MI alapján keresed a HIBÁT mikor asse TUDOD mi hogyan MŰKÖDIK?MIRE akarsz RÁGYÖNNI? LEGFELJEBB arra hogy mit TUDOD TE...

ÉS itt kezdődik a PROBLÉMA gyökere...hogy NEM tucc te SEMMIT...csak kapkocc össze vissza mint PEDOFIL pap az óvodában....
Akkor idézd meg a szellemet is ami belebújt a 400-as csodahengerbe ha kibújik tán begyúl
Mint látod idézőjelbe tettem.
Motoros társ haggyad már , és azt miből állapítottad meg hogy jó az önindító?
Kedves ember vagy. Minden nap találkozom ilyenekkel. Már csak ritkán bosszantanak fel. Ne olvasd ha zavar. Az indítóm meg jó. Sajnos. Így nincs meg a hiba. Az észbeli képességeket inkább ne feszegesse, aki így szól motoros "társához".
Azt nem tudom minek írkálsz ide mikor már tegnap kaptál választ mi lehet, írta itt régen egy nagy mágus tanácsot lehet adni de ESZET nem, hát igaza volt.
Mittudomén. Csak átnézem a csatikat. Valahogy rá kell jönnöm mi a baj.
Mit vezetékelsz ha akkor sem jó mikor az önindítóra bikázol
Az enyém nem indul. Hirtelen nem tudok kollégát, akinek a motorjáról leszedném próbára az önindítót. Hétvégén átvezetékelem, talán segít.
élek élek. nem robbant fel az akksi reggel szépen indult ahogy én is melóba.
Azzal az ültetett motorral ha bemész, ki fixen nem jössz!
Az arokjaras nem az en szokasom
Na élsz még vagy felrobbantál?
na. 2 orája van fent az akksi töltön. most mentem le 5 szor probáltam mind az 5 ször pöcre elindult. de nem hinném hogy azért mert lassan teljesen fel van töltve az akksija. mert pár nappal ezelött. már egyszer fel lett töltve rendesen. de nem indult el. meg amugy is 3 hetes az akksim.az összes kábel csatlakozot ma szét huztam volt ami el volt oxidálodva. mindent befujtam ilyen kontakt spray val. lehet hogy attol javul? holnap reggelre leszek kiváncsi mikor majd rá nyomok a Goooo gombra hogy mi lesz.
jó :D max lesz 1 sv m meg némi kp-m neked meg 1 törött ktm ed :D
Pöcc-röff v. nyikinyiki?
Hali.Valakinek esetleg elfekvőben lc4 -620 hoz fekete műanyag `lúszarpofozó` ,
a hátsókerék,meg a rugóstag közé?