Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drax[61859] május 13. 21:20
Üdv!
Következő a probléma.
EXC 400 2001. Hidegen nem indul önindítóval. Rúgásra elsőre. Melegen akár pöccre is, de néha többet tekeri. Aksi jó, nem esik 11v alá indításkor. Rábikáztam autóról, így nehezen, de elindult hidegen is. Töltés van, generátor most lett tekercselve.
Ötlet valakinek? Most akkor mi van akkor volt most már nincs vagy miiiiiiiii?
Eladó egy gyári,új KTM fékpedál, komplett. 2011-től napjainkig, 125-től felfelé az összes modellre jó. 18.000,-
Feri!

Írj a giraffe64@freemail.hu címre, tudok segíteni...
Lehet, a csap és a 2 biztosító szeg van egy szettben, 4.500,- körül van az ára.
Elvileg van.
Valahol az oem parts oldalon nézz körül.
Hello!
Valaki nem tudja,hogy esetleg féknyereghez lehet e külön szerezni fékbetétrögzítő csapot?
OSZT mijjen mag van BENNE? CSERESNYE?

Barackmag KELL...akkor FOG tőteni ELEGET...
Meg van tekercselve a többi mag. Világítás is van. De mégse töltött eleget.
Ha van neki az a megoldás igen.
Helicol?
Akkor hogy volt töltés?
Pont ez a baj, hogy SX van rajta. Ezért kéne EXC. Ezt néztem, hogy hatosra nem ildomos felfúrni.
SX-é van de az nem jó neked mert más az állórész felfogatása, Bugic nem akarom az üzleted rontani de a menet fúrással vigyázni (igaz azt a deknit már elrontani nem lehet) mert 5 ös menet van benne ebből tudsz csinálni 6-ost de akkor az állórész furatait is fel kell fúrni és így lefúrod róla az illesztő stifteket. Így inkább az 5-ös menetbetétes megoldást kéne eröltetni.
Írtam!
Szia.Nekem van egy használt. 2001-es EXC 400-on volt.Annyi van vele hogy a két csavarmenetet újra kell vágni mert megszakították.Ha így érdekel írj. bugic@freemail.hu
Sziasztok!

Hirtelen felindulásból lecseréltem a motoromat egy 125 EXC-re.
A motor műszakis, de hamarosan lejár.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hátha tudtok segíteni.

- A motorban ugyebár nincs aksi, így a világítás, és a féklámpa csak járó motornál működik. Ezt műszakin mennyire nézik jó szemmel? Eddig akárhány motort vizsgáztattam, egyszer sem engedték beindítani azt. Vagy mókoljak rá egy akksit a vizsga idejére?

- A másik, hogy nincs a motoron KM óra. Nem tudom, hogy gyárilag nincs rajtuk (`99 évjárat), vagy csak erről hiányzik? Ez gondolom még probléma lehet az eredetvizsgán is, mert ott is fényképezik az óraállást. Ha ráteszek egy gagyi bicós órát, azt elfogadják szerintetek?
Előre is köszi a segítségeteket!

Feri
Eztet mán csak a kohó takarinttya mög!
Na rosz a dekli belebújt a kisördög ezért nem hajt az indító beleér a deklibe 525é nem is jó azé már erős neki?
Szia! Nincs véletlenül gyújtás oldali deklid, EXC 400,450 2000-2007?
Ez már menthetetlen, nem vagyok csodatévő
Lesz ez meg nalad hirdetve 1,2ert szepen letakaritva
Ma kaptam pár képet 1, 990ezerért hirdetett ktm-ről ha valakit érdekel megadom a számát az évszázad vétele
Na ennek van valami motor kinézete!
Xép, és az ár is egész baráti! Szerintem gyorsan elmegy majd!
Eladó 0630 2274114