Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olaszba tuti nem megyek mostanában!
na összebeszélünk telon. kéne nekem egy ilyen vas.
Annyit adtam érte én is kb. 1 éve
ezért minden szó nélkül adnám a 4000 eurót.
boccs jano. hogy késön hivtalak . de azt hittem hogy jelenleg ez a tiéd és árulni fogod. de beszélünk majd telon . 4000euró ? belefér.
Boy alszik a család azért nem dumálok, nem lesz neked egyszerű ilyet jó áron jót kifogni kint is 4000eurotol kezdődik amit még meg szabad venni. Egyébkén a futóműve jobb mint a te factorydé aztán ennyi, inkább tarsd meg azt.
Egyszer volt hol nem volt......
Megint 640van?
Hello! `15 300exc -re keresek blokkvédõ páncélt. Van esetleg valakinek?
Térképért cserébe bármit!
sziasztok. van itt illetve használt már valaki közületek ktm 530exc-rt ?
Üdv!
KTM LC4 tulajok.
Keresek első lámpához 2 alkatrészt.
Az egyik a műszerfal tartó, bal oldali függőleges műanyag lenne (amiben az index van), a másik pedig a lámpa magasság állitó csavar.

Van esetleg valakinek elfekvőben?
Köszönöm!
Ha igen akkor írjon rám és megbeszéljük:
linkaska1@gmail.com
Ktm lc4 640 főtengely hajtókarral együtt eladó 45eFt
Helló!
Keresek eldó ktm lc4 640 gyújtástekercset akinek van ne tartsa vissza:)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!Valaki tudna adni egy linket KTM lc 4 600 95 ös évjárat service manualra. Magyar nyelvű leírás lenne az igazi de ha nincs az angol is megteszi
Akkor tapsolj mekkora balekra akadtál!
Hiányoson van a hangsúly...és drága dolgok hiányoznak....indító relé, kábelköteg, fesz-szabályzó, alaplap, lendkerék, stb.
értelek. de azt adok ennyibe ami a képen van, akkor lenne csinkes ha olyan képpel árulnám amit te linkeltél pl... és akkor jogos lenne felháborodás...
Nem kötözködöm, csak a többség laikus. Ha te leírod, hogy ez az önindító szett, megveszi, és rájön, hogy hiányos, aztán lesz hajtépés...
helo: ez a szett 160-180eft kerül én felébe se adom és kábelköteg feszab kell csak enyémhez, hogy ugyan ez legyen... de ma már el is adtam.-.
Nem, sokkal kevesebb...
ez igy mennyi ? 300.000ft ?
Ez az önindító szett...a tiéd erősen hiányos...
Esetleg 1 indító relé még kéne hozzá a kábeleken kívül